Asiakaspalvelu Anna palautetta
0

Ammattilaisille

STARK on ammattirakentajan yhteistyökumppani. Kun tarvitset ammattitaitoista palvelua ja laajan valikoiman rakennustarvikkeita, ota yhteyttä. Oli sitten kyse projektikohtaisesti räätälöidyistä osatoimituksista tai pikahankinnasta, STARK palvelee. Näin voit keskittyä rakentamiseen.

Ainutlaatuiset asiakaslupaukset

STARKissa saat palvelu- ja tuotetakuut, joita muilta ei löydy. Tavoitettavuustakuu takaa tehokkaan asioinnin. Takamme tavoitettavuuden  24/7 eri kanavien kautta ja vastaamme tarjouskyselyihin arkisin 24 tunnin kuluessa tarjouksen jättämisestä. Saatavuustakuun myötä lupaamme, että tärkeimmät noutopihan rakennustarvikkeet ovat heti saatavilla. Säästät aikaa, kun kaikki tarvitsemasi löytyy samasta paikasta. Toimitustakuu varmistaa, että tarvikkeet ja materiaalit hoidetaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Lue asiakaslupauksista tarkemmin >

 

Kattava myymäläverkosto

Sijaitsivatpa työmaat missä päin Suomea tahansa, STARK toimii aina luotettavana kumppanina. STARKista saa tuotteet ja palvelut aiemmin vastuumyyjän kanssa sovituin hinnoin ja ehdoin, missäpäin Suomea tahansa, sillä samat ehdot ja hinnat ovat voimassa kaikissa 35 yksikössä 25 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Tuttu vastuumyyjä ja STARK-kortti toimii aina apuna.

Katso valtakunnallisen myymäläverkostomme yhteystiedot >

 

Laaja tuotevalikoima, toimivat noutopihat

Laajan rakennustarvikevalikoiman lisäksi STARK tarjoaa markkinoiden laajimman puutuotteiden varastovalikoiman. STARKissa ammattilaisten arvostamien merkkien vahvuudet täydentävät vahvasti toisiaan. STARK on panostanut noutopihoilla ammattilaisille tärkeään läpimenoaikaan, joten tarvikehuolto sujuu sujuvasti ja tehokkaasti.

 

Ammattilaisten oma verkkokauppa

Ammattilaisten verkkokauppa eSTARK sisältää lähes 20.000 rakennusalan tuotetta. eSTARKissa varastotilanne ja saatavuustiedot ovat reaaliajassa. E-Starkin avulla voit hoitaa tilauksesi ilman jonotusta tai odotusaikoja.

Perehdy tarkemmin eSTARKiin >

Kirjaudu eSTARKiin >

Katso myös