Asiakaspalvelu
0

Kylpyhuonepuhaltimet


Kylpyhuonepuhallin PAX passad 31

ÅR61

Kosteus- ja liiketunnistimilla sekä takavedonestimellä varustettu puhaliin, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin kylpy- ja wc-tiloihin. Puhallin käynnistyy automaattisesti säätöjen mukaan.

205,00 € /kpl

Kylpyhuonepuhallin PAX passad 00

ÄC37

Perusmalli ilman säätöelektroniikkaa. Puhallin tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa alueilla, joissa painovoimainen ilmanvaihto ei ole riittävä.

102,00 € /kpl

Kylpyhuonepuhallin PAX passad 30

BN81

Kosteus- ja liiketunnistimilla varustettu puhaliin, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin kylpy - ja wc - tiloihin. Puhallin käynnistyy automaattisesti liike - ja valotunnistimesta tai kun huoneen kosteus ylittää asetetun arvon.

175,00 € /kpl

Takavedonestin PAX passad

IU97

Jälkiasenennuksena asennettava takavedonestin, kun puhallin asennetaan suoraan ulkoseinän läpi. Sopii malleihin 00, 30 ja multi.

28,80 € /kpl

Asennuslevy Pax Passad/Calima®

14ZM

Asennuslevyä käytetään, kun puhallin ei peitä koko poistoilmakanavaa, tai kun asennuspinta on epätasainen.

16,70 € /kpl

Puhallin Pax Calima®

18AL

Ennennäkemätön huippu-uutuus! Pax Calima® on hiljainen, tehokas ja laadukas uuden sukupolven puhallin, jossa on viiden puhaltimen ominaisuudet yhdessä puhaltimessa. Puhallinta ohjataan kätevästi Bluetoothin kautta mobiilisovelluksella.

228,00 € /kpl

Takavedonestin Pax Calima -puhaltimeen

96VM

Lisätarvike Calima-puhaltimeen, jos puhallin on asennettu suoraan ulkoseinää vasten. Vedonestimellä estetään ulkoilman suora sisääntulo, jos puhallinta ei käytetä koko ajan.

13,90 € /kpl