Asiakaspalvelu
0

Tietoturva

Tietoa tietoturvasta

Tietosuojaseloste

Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan, kuinka STARK käyttää antamiasi tietoja käyttäessäsi STARK -verkkokauppaa. DT Finland Oy STARK on sitoutunut kaikkien käyttäjien tietosuojaan.

Tässä tietosuojailmoituksessa kerrotaan STARKin tietojenkäsittelykäytännöistä.

Suostumus

Ilmaiset suostumuksesi henkilökohtaisten tietojen keräämiseen ja käyttämiseen tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti rekisteröitymällä verkkokauppaan ja käyttämällä tätä sivustoa. Sivustossamme on jatkuvasti päivitetty kopio tästä tietosuojailmoituksesta. Voimme tehdä muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen. Ne lähetetään tälle sivulle.

Kerättävät tiedot

Sivustomme selaaminen ei edellytä henkilötietojen antamista.
STARK edellyttää, että verkkokaupasta tilaavat asiakkaat antavat henkilötietonsa. Osa näistä tiedoista on merkitty tilaajatietoihin selkeästi pakollisiksi. Muut kentät ovat valinnaisia.

Kysymme myös, saammeko ottaa käyttäjään yhteyden tietojen antamiseksi STARKista sekä sen tuotteista ja palveluista, jotka voivat kiinnostaa käyttäjää. Käyttäjä voi antaa tästä luvan merkitsemällä valintaruutuun rastin tietoja antaessaan.

Voimme kerätä käyttäjästä automaattisesti muita kuin henkilötietoja, kuten käytettävän Internet-selaimen tyypin tai sivuston, josta käyttäjä linkittyi tähän sivustoon. Käyttäjää ei voi tunnistaa näiden tietojen perusteella. Niitä käytetään vain tämän sivuston tehokkuuden parantamiseen.

Tietojen jakaminen ja valinnanmahdollisuutesi

Emme myy, jakele tai vuokraa käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille lukuun ottamatta tytäryhtiöitämme, liikekumppaneitamme ja emoyritystä, paitsi jos käyttäjän on antanut luvan tai laki sitä vaatii. Voimme antaa käyttäjän henkilötiedot käyttämillemme suoramarkkinointiyrityksille, ellei käyttäjä ole kieltänyt tätä.

Tämä voi edellyttää henkilötietojen lähettämistä ETA-alueen ulkopuolelle ja tarvittaessa kansainvälisten rajojen yli. Näissä maissa noudatettava tietosuojalainsäädäntö ei ehkä ole yhtä kattava kuin ETA-maissa. Tarvittaviin toimiin on kuitenkin ryhdytty sen varmistamiseksi, että tietosuoja on samalla tasolla kuin ETA-alueella.
Varaamme itsellemme oikeuden ottaa käyttäjään yhteys postitse, sähköpostitse, puhelimitse tai faksilla käyttäjätiliin ja tilauksiin liittyvissä asioissa.

STARK poistaa pyydettäessä käyttäjän ja hänen henkilötietonsa tietokannastaan. Tämä voi kuitenkin estää tilauksen tekemisen verkkokaupassa sekä aiheuttaa sähköposti-ilmoitustilauksen peruuntumisen, sillä tilin ylläpito edellyttää tiettyjä tietoja.

Varaamme itsellemme oikeuden käyttää ja paljastaa käyttäjän yksilöiviä tietoja lainsäädännön vaatimusten täyttämiseksi, oikeusistuimen tai viranomaisten määräyksestä, järjestelmien pitämiseksi toimintakunnossa sekä järjestelmän ja sen käyttäjien suojaamiseksi.

Jos käyttäjä ei aikaisemmin kieltänyt meitä käyttämästä henkilötietojaan suoramarkkinoinnissa, käyttäjällä on oikeus muuttaa mieltään koska tahansa lähettämällä meille kirje tai sähköpostiviesti. Tätä sivustoa ylläpitää DT Finland Oy STARK. Käyttäjä voi ottaa yhteyden meihin osoitteessa yhteystiedot@stark-suomi.fi.

Evästeet

Eväste on tekstitiedosto, jonka tallentamisesta käyttäjän tietokoneen kiintolevyyn kysytään lupa. Jos käyttäjä suostuu (tai jos selain suostuu automaattisesti, jos se on määritetty toimimaan tällä tavalla), selain lisää tämän tekstin pienenä tiedostona.

Käytämme liikenteenvalvontaevästeitä sen valvomiseksi, mitä sivua käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja www-sivujen liikenteestä sekä parantamaan sivustoamme mukauttamalla se asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisten analyysien laatimiseksi. Tiedot poistetaan järjestelmästä tämän jälkeen. Liikenteenvalvontaevästeistä kieltäytymien voi estää käyttämästä tätä sivustoa.

Linkit

Tässä sivustossa voi olla linkkejä muihin sivustoihin. Huomaa, että STARK ei vastaa niissä noudatettavista tietosuojakäytännöistä eikä niiden sisällöstä. STARK ei ota vastuuta tällaisten sivustojen sisällöstä. STARK ei myöskään suosittele mitään tuotteita eikä palveluita, joita esitellään jossakin kolmannen osapuolen sivustossa. Käyttäjän on syytä toimia varovaisesti ja perehtyä tällaisen sivuston tietosuojailmoitukseen.

Muutoksista ilmoittaminen

Jos päätämme tehdä muutoksia tähän tietosuojailmoitukseen, ne lähetetään sivustoomme.

Yksityisyyden suoja

Henkilötietojesi käsittelyssä noudatamme henkilötietolainsäädäntöä sekä viranomaismääräyksiä. Olemme sitoutuneet varmistamaan tietojesi luottamuksellisuuden, turvallisuuden ja oikeellisuuden.

Verkkokaupassamme on käytössä SSL -sertifikaatti
Verkkokaupastamme ostaminen on turvallista. Käytössämme on SSL-suojaus, joka salaa tietokoneesi ja internetsivun palvelimen välisen liikenteen sisällön ja auttaa sivuston aitouden varmistamisessa.

Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee sinua 24/7.

verkkokauppa@stark-suomi.fi
093 5417 704