0
Asiakaspalvelu

Ammattilaisille

STARK on ammattirakentajan luotettava yhteistyökumppani. Oli sitten kyse projektikohtaisesti räätälöidyistä osatoimituksista tai pikahankinnasta, palvelemme vakaalla ammattitaidolla. Näin voit keskittyä rakentamiseen.

Takaamme tavoitettavuuden  24/7 ja vastaamme tarjouskyselyihin arkisin 24 tunnin kuluessa tarjouksen jättämisestä. Saatavuustakuun myötä lupaamme, että tärkeimmät noutopihan rakennustarvikkeet ovat heti saatavilla. Toimitustakuu varmistaa, että tarvikkeet hoidetaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Kattava myymäläverkosto ja palvelevat noutopihat

Sijaitsivatpa työmaat missä päin Suomea tahansa, STARK toimii aina luotettavana kumppanina. Saat tuotteet ja palvelut Vastuumyyjän kanssa sovituin hinnoin ja ehdoin kaikissa 26 STARK-myymälässä 20 eri paikkakunnalla ympäri Suomen.
Laajan rakennustarvikevalikoiman lisäksi tarjoamme markkinoiden laajimman puutuotteiden varastovalikoiman ja palvelevan noutopihan. 

Ammattilaisten verkkokauppa eSTARK sisältää lähes 20.000 rakennusalan tuotetta. eSTARKissa varastotilanne ja saatavuustiedot ovat reaaliajassa.

 

 

 

  

   

Katso myös