Asiakaspalvelu
0

Infrarakentaminen

STARK - infrarakentajan luotettava kumppani.STARK on erikoistunut suuriin tiehankkeisiin, joissa sahatavaratoimitukset ovat usein sekä vaativia että määrällisesti suuria. Infrarakentajia varten on Kouvolan Valkealassa Infratukku.

STARK - infrarakentajan luotettava kumppani

STARK on erikoistunut suuriin tiehankkeisiin, joissa sahatavaratoimitukset ovat usein sekä vaativia että määrällisesti suuria. Infrarakentajia varten on Infratukut Kouvolan Valkealassa ja Kokkolassa.

Infratukun palvelun joustavuuden huomaa asiakkaan tarvitsemissa nopeissa tavarantoimituksissa. Rekkaan voidaan kerätä sahatavaran ohella muutkin rakennustarvikkeet. Lisäksi Kouvolassa on laaja rautakauppatuotteiden valikoima ja se tarjoaa höyläys- ja sahauspalvelua asiakkaan tarpeiden mukaan.

Asiakkaan toimintaa pyritään helpottamaan kaikin keinoin. Infrarakentamisen tuotteet saa yhdellä tilauksella luotettavasti, nopeasti ja varmasti. Suoratoimitusten tuoma kustannushyöty hyödynnetään asiakkaiden hyväksi. Myös henkilökunta on koulutettu palvelemaan infra-alan asiakkaita.  STARKin asiakkaita ovat merkittävät infrarakentamisen toimijat.

Tutustu referesseihin »