0
Asiakaspalvelu

Poikkeuksellisen kovan puutavaran kysynnän vuoksi saatavuus vaihtelee myymälöittäin. Varmistathan saatavuuden myymälästä.

Infrarakentaminen

STARK - infrarakentajan luotettava kumppani. STARK on erikoistunut suuriin tiehankkeisiin, joissa sahatavaratoimitukset ovat usein sekä vaativia että määrällisesti suuria. Infrarakentajia varten Starkin toimipisteistä löytyy laaja valikoima infrarakentamisen tuotteita.

STARK - infrarakentajan luotettava kumppani

STARK on erikoistunut suuriin tiehankkeisiin, joissa sahatavaratoimitukset ovat usein sekä vaativia että määrällisesti suuria. Infratukun palvelun joustavuuden huomaa asiakkaan tarvitsemissa nopeissa tavarantoimituksissa. Rekkaan voidaan kerätä sahatavaran ohella muutkin rakennustarvikkeet sekä erikoistuotteet tarpeen mukaan.

Asiakkaan toimintaa pyritään helpottamaan kaikin keinoin. Infrarakentamisen tuotteet saa yhdellä tilauksella luotettavasti, nopeasti ja varmasti. Suoratoimitusten tuoma kustannushyöty hyödynnetään asiakkaiden hyväksi. Myös henkilökunta on koulutettu palvelemaan infra-alan asiakkaita. STARKin asiakkaita ovat merkittävät infrarakentamisen toimijat.

Tutustu referesseihin »