0
Asiakaspalvelu

Vahvalla brändillä lisäarvoa kohteeseen

Villeroy & Boch on meille useimmille tuttu nimi. Astioistaan tunnettu Villeroy & Boch -brändi on Pohjoismaissa ja maailmalla yhtä lailla arvostettu laattavalmistajana. Suomessa Stark on ainoa laadukkaiden Villeroy & Boch -laattojen jakelija. Starkin myymälöistä ja verkkokaupasta niin rakentaja, suunnittelija kuin yksityinen asiakaskin löytää kattavan valikoiman upeita keraamisia laattoja eri käyttökohteisiin ja saa sisustussuunnittelijan apua projektiinsa.-Villeroy & Bochilla on laattojen valmistuksesta pitkä kokemus ja erinomaiset tuoteominaisuudet, toteaa kategoriapäällikkö Pia Flink, joka teki pohjatyön tuodakseen perinteikkään tuotemerkin Starkin myymälöihin ja Suomen markkinoille. .

-Tehtailla on erittäin nykyaikaiset tuotanto- ja toimintamallit. Siksi valikoimat ovat kattavat ja sopivat hyvin monenlaisiin tarpeisiin. Laattavalikoimaa on jo vuosia myyty Stark Tanskassa ja nyt olemme solmineet yhteispohjoismaisen sopimuksen.

Tunnettu laadukas brändi – kilpailukykyinen hinta

-V&B:n tehtaat sijaitsevat Saksassa ja Ranskassa, eli meillä on edellytykset myös nopeille toimituksille ja vahvalle jakelulle, sanoo Flink. Valikoimassa on sekä keskusvarastotuotteita, että tilaustuotteita. Yhteistyö on hyvää ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Tämä kaikki koituu myös asiakkaan hyödyksi ja eduksi. Rakennusliikeasiakkaalle tuo tietysti lisäarvoa myös tunnettu brändi ja sen hyvä laatu.

Villeroy & Bochin laattavalikoima on laaja ja soveltuu eri käyttötarkoituksiin. Valikoimassa on erilaisia hintapositioita, käyttökohteesta riippuen. Starkin keraamisten laattojen valikoimaan kuuluvat seinälaatat, lattialaatat ja ulkolaatat eri käyttökohteisiin.

Villeroy & Boch:n Show Room - näyttelyalueet on avattu Helsingin Suutarilaan ja Herttoniemeen, Vantaan Martinlaaksoon, Tampereen Nekalaan, Turun Skanssiin ja Kotkaan. Valikoima on esillä ja saatavissa kuitenkin koko myymäläverkostosta ja verkkokaupasta. Starkin asiantuntijana ja myymälöiden tukena Villeroy & Boch -laatoissa toimii tuotemyyntipäällikkö Mervi Kuula, jota myös suunnittelijat ja arkkitehdit voivat konsultoida.

Laadukkaita laattoja erilaisiin käyttökohteisiin

- Käyttökohteita Villeroy & Boch -laatoilla on paljon, sillä valikoima on laaja, toteaa Mervi Kuula. Esimerkkeinä uudis- ja saneerausasuntokohteet, liiketilat, sairaalat ja koulut. Myös laivat, kylpylät, uimahallit ja -altaat. Näihin tarjoamme valikoimasta arkkitehtisarjoja. Modulaariset järjestelmät ja laaja laattavalikoima takaavat joustavuutta suunnitteluun. Starkin asiakkaat ovat ottaneet tuotteet hyvin vastaan, ja meillä onkin useita projekteja meneillään ympäri Suomen.  

Rakentajan kannattaa tuoda pintamateriaaleja haarukoiva asiakkaansa myymälään katsomaan laattoja. Useimmissa Stark-myymälöissä on myös sisustussuunnittelija, joka tekee kohteen pintamateriaalisuunnitelmat ja havainnekuvat. Samalla asiakas voi valita muutkin pintamateriaalit kätevästi samassa paikassa.

Kuvassa Pia Flink ja Mervi Kuula

Teksti ja kuva: Malla Palmén