0
Asiakaspalvelu

Ehosta koti kauniiksi

Kodin pintojen pikainenkin ehostus antaa uutta ilmettä arkiseen ympäristöön!

Uutta hehkua olohuoneeseen saat maalaamalla seinät tai uusimalla lattiat. Eteisen ehostat edukseen vaikkapa laatoittamalla taikka sävyttämällä seinäpinnat. Keittiö – kodin sydän – piristyy pienemmälläkin remontilla ja sauna saa uuden ilmeen vaikkapa vahaamalla lauteet tai paneelipinnat.

UUTTA ILMETTÄ LATTIOILLA

Lattiapinnat ovat yksi kodin hallitsevimmista elementeistä ja ne joutuvat myös kovimmalle kulutukselle. Lattioiden materiaalivalikoima on laajentunut vuosi vuodelta ja nykyisin jokaisesta materiaalivaihtoehdosta on mahdollisuus valita vielä omaan tarpeeseen juuri oikea laatu- ja hintataso. Olipa ajatuksena asentaa parkettia, vinyyliä, laattaa tai laminaattia, niin kaikista löytyy vaihtoehtoja huippulaadusta perustarpeisiin. Kuoseissa suosituimpia ovat pehmeiden luonnonläheisten puukuosien rinnalle nousseet rohkeammat ja värikkäämmät lattiaratkaisut – myös graafiset kuviot ovat tehneet paluun kotiemme lattioille. Materiaaleista erityisesti vinyylilattiat ovat yhä suositumpia.

Upeat RAW lattiat ovat kustannustehokasta laatua

Myymälöistä ja verkkokaupasta löydät vaihtoehdot jokaiseen tarpeeseen ja makuun. Varastovalikoimaamme täydentää laaja toimitusmyyntivalikoima. Tutustu lattiamateriaalien varastovalikoimaan täällä tai tule inspiroitumaan myymälään.

SIVELTIMELLÄ SIISTIT SISÄPINNAT

Toinen yhtä ratkaiseva osa kodin ilmeessä ovat maalatut pinnat. Onko sinun makusi pehmeän skandinaavinen ja luonnonläheinen? Vai valitsetko mieluummin rohkeasti värikkäämpiä sävyjä? Tämän hetken trendit ohjaavat toki valintoja myös maalaamisessa, mutta kun suunnittelet oman kodin sävymaailmaa, tärkeintä on huomioida omat mieltymykset. Pehmeän puuteriset sävyt luovat ajattoman tyylikästä tunnelmaa ja dramaattisen syvät sävyt puolestaan kertovat vahvempaa tarinaa. Meikkaa siis maalaten koti mieleiseksi!

Maali- ja maalaustarvikevalikoimamme kattaa kaikki maalaamisen tarpeet! Sävytetyt maalit saat myymälöistämme.

Tai mitäpä jos tapetoisit maalaamisen sijaan? Kaikki huoneen seinät kokevat nopean muutoksen tapetoimalla. Tapetoimalla voit myös luoda helposti katseenvangitsijan vaikka vain huoneen yhdelle seinälle. Olipa ratkaisusi kumpi tahansa, tapettivalikoiman löydät täältä.

PINNAT KAUNIIKSI LAATULAATOILLA

Laatta on kaikille tuttu materiaali kylpyhuoneen ja muiden märkätilojen pintamateriaalina. Laatta toimii loistavasti kuitenkin myös muissa tiloissa. Erityisesti eteisessä ja keittiössä sekä muissa tiloissa, missä korostuu pintojen helppohoitoisuus, kannattaa harkita laattaa. Laatoista löydät myös sen oikean vaikkapa olohuoneeseen! Laatat ovat parhaimmillaan myös ulkona – terassit, patiot ja sisäänkäynnit saavat arvoisensa pinnan laatoilla. Lue lisää laattatrendeistä täältä.

Valikoimastamme löydät korkeasta laadustaan ja upeasta ulkonäöstään tunnetut Villeroy & Boch laatat. Villeroy & Boch keraamisista laatoista löytyy niin sisustuksen uusimmat trendit kuin klassiset vaihtoehdot. Toinen toistaan upeampia pintoja, värisävyjä, kuvioita ja laattakokoja eri käyttötarkoituksiin, kosteisiin ja kuiviin tiloihin, sisälle ja ulos. Laattakoot vaihtelevat pienistä mosaiikkilaatoista yli metrin kokoisiin suurlaattoihin. Tutustu Villeroy & Boch laattojen upeaan maailmaan täältä.

Villeroy & Boch laatat saat vain STARKista

Myös laatoissa valittavanasi on laaja valikoima eri käyttöön ja hintapisteisiin. Varastotuotteiden lisäksi löydät laajan valikoiman tilaustuotteita myymälöistämme, joissa saat myös asiantuntevaa palvelua pintamateriaalien valintoihin ja suunnitteluun.

KOROSTA KEITTIÖSI PARHAAT PUOLET

Keittiö on kodin sydän ja sen remontointiin ja rakentamiseen kannattaakin siksi valita kumppaniksi aito ammattilainen. Meiltä löydät ratkaisut niin pienempiin päivityksiin kuin kokonaisvaltaisiin keittiöratkaisuihin. Kun haluat pikaisempaa päivitystä keittiöön, niin kannattaa keskittyä työtasoihin, altaisiin ja hanoihin. Myös vaihtamalla välitilojen materiaalia saat helposti uutta ilmettä kodin tärkeimpään tilaan. Keittiön päivität näillä tuotteillamme.

Myös keittiössä voit valita viimeisimpien trendien sijaan persoonallisemman ilmeen – väriä ja yllätyksellisyyttä! Keittiössä suosiossa ovat yhä klassiset selkeät linjat kuitenkin unohtamatta nykyaikaisia teknisiä ratkaisuja.

Domestic keittiökonsepti on sekoitus laatua, tyyliä ja käytännöllisyyttä

Kun on aika laittaa keittiö perusteellisemmin uusiksi, toteutuu se laadukkailla kotimaisilla Domestic kaapistoilla sekä muilla meiltä löytyvillä keittiön ja kodinhoidon kalustusratkaisuilla. Kokonaisuuden tärkeimmät edut ovat asennettavuuden helppous, tuotteiden modulaarisuus sekä hyvä hinta-laatu -suhde. Inspiroidu lisää keittiökuvastomme parissa ja tule myymälään kysymään lisää! Domestic keittömallistot ovat esillä Espoon, Helsingin, Kotkan, Lohjan, Vantaan ja Tampereen myymälöissämme.

RAIKASTA SAUNAN JA KYLPYHUONEEN ILMETTÄ

Sauna on oleellinen osa suomalaista arkea. Mutta saunan ei tarvitse olla arkisen näköinen! Raikastat saunan ja kylpyhuoneen pienelläkin vaivalla upeaksi kotikylpyläksi. Vahaamalla tai käsittelemällä puupinnat sävytetyillä saunasuojatuotteilla tai päivittämällä paneelipinnat vaikkapa valmiiksi käsitellyillä tuotteilla, luot saunaan nopeasti freesin ilmeen.

Upeaa spa-tunnelmaa raikkaaksi uudistetussa saunassa

Kylpyhuoneen suurempaan muutokseen kaivataan toki uutta laattapintaa, mutta pienempään ehostukseen riittää vähempikin. Päivitä esimerkiksi pesuhuoneen paneelit tai käsittele ne kauniiksi. Laattojen uusi saumaus tai saumojen sävytys tuo kasvojen kohotuksen silloin, kun itse laatat ovat vielä hyvässä kunnossa.

Myös uudet kylpyhuonekalusteet voivat olla ratkaisu silloin kun muut pinnat ovat vielä kuosissa. Toisinaan pelkkä suihkun vaihto vaikkapa moderniin sadesuihkuun voi riittää tuomaan toivottua arjen luksusta!

PUULLA PÄIVITETTY

Puu on taas vahvasti pinnalla kodeissa! Muiden luonnollisten materiaalien tapaan myös puulla on jälleen vahva asema kaikkien kodin pintojen toteutuksessa. Lattioissa puu on ollut läsnä läpi muuttuvien trendien, mutta nyt on jälleen aika käyttää puista paneelia, rimaa tai levyä myös muilla pinnoilla. Meiltä löydät erittäin laajan valikoiman puumateriaaleja!

Puu tuo vaihtelua kodin pintoihin