0
Asiakaspalvelu

Ideat kylpyhuoneeseen

Kylpyhuonetta remontoidessa tai rakentaessa kannattaa panostaa laatuun ja toimiviin ratkaisuihin. Suunnittelijoiden vinkeillä uutta ilmettä kylppäriin. Poimi ideat kylpyhuoneremonttiin!

Domestic Clara kylpyhuonekaluste

1.Musta kylpyhuone

Tummilla sävyillä kylpyhuoneen ilmeestä saa yhtä aikaa modernin ja tunnelmallisen.
Rohkea valitsee tummanharmaan tai mustan kalusteryhmän ja tummat laatat. Värilliset tekstiilit, luonnonmateriaalit ja muut yksityiskohdat erottuvat kauniisti mustalta pinnalta, joten tumma kylpyhuone on kaikkea muuta kuin tylsä.

Jos silmää miellyttävät enemmän vahvat kontrastit ja mustavalkoinen sisustus, kannattaa valita mustan kylpyhuonekalusteen pariksi valkoinen laatta.

VINKKI:

Tummaksi laataksi voi valita sekä kiiltävää että luonnollisempaa mattapintaista laattaa. Tutustu vaikka Villeroy & Bochin tummanharmaisiin laattavaihtoehtoihin sekä kiiltävän mustiin metrolaattoihin.

Tummasta kylpyhuoneesta haaveilevalle suosittelemme kotimaisia Domestic Clara (kuvassa)
tai Domestic Stella kalusteryhmiä.

 

 

2. Viherkasvit

Piristä kylpyhuoneen ilmettä viherkasveilla! Monet viherkasvit sopivat myös kylpyhuoneeseen ja viihtyvät kosteissa, hieman varjoisissa tiloissa.

Valitse vähemmän valoa vaativa viherkasvi kuten palmuvehka tai rönsylilja, ja luo ihastuttavaa vihreää tunnelmaa. Ikkunattomaan kylpyhuoneeseen kannattaa valita silkkikukka.

 

kalanruotoladonta laatat 

3. Kalanruotoladonta laatassa

Erilaiset laattojen ladontamallit ovat nyt suositumpia kuin koskaan. Ladontatyyleistä trendikkäin lienee tällä hetkellä kalanruotoladonta, joka onnistuu melkeinpä millä laatalla tahansa kunhan laatat ovat samankokoisia.  Rohkea efektiseinä syntyy yhdistelemällä eri värisiä laattoja. Rauhallisempaa lopputulosta havitteleva käyttää ladonnassa vain yhtä värisävyä.

Jos suunnitelmissa on kalanruotolaatoitus, kannattaa tilan muut elementit jättää neutraaleiksi, jotta ladonta pääsee oikeuksiinsa ja kylpyhuoneen ilme pysyy rauhallisena. 

VINKKI:

Kalanruotoladonnan voi toteuttaa myös yksivärisenä yhdellä värikkäällä laatalla. Tutustu ainakin Villeroy & Bochin värikkäisiin metrolaattoihin.

Jos haluat pitää seinät simppelimpänä, voit harkita myös kalanruotoladonnan toteuttamista lattialle. Villeroy & Bochin puun pintakuosia mukailevilla Oak Park -sarjan lattialaatoilla saisi luotua tyylikkään ja mielenkiintoisen kalanruotokuvion mihin vain tilaan.

 

 struktuurilaatat kylpyhuoneeseen

4. Eläväpintaiset struktuurilaatat

Erilaisten pintojen ja materiaalien yhdistäminen on sisustamisen kulmakivi myös pesutiloissa.
Jos perinteinen sileä laatta ei ole juttusi, struktuurilaatoilla saa helposti ilmettä kylpyhuoneeseen vaikka värimaailma olisi muuten hyvin pelkistetty.

VINKKI:
Valkoisessa 25x40 Albar -seinälaatassa on kaunis matta struktuuripinta.
Prospect 20x60 tehostelaattaa on saatavilla kolmessa eri värissä.

Tutustu myös Villeroy & Bochin laadukkaaseen Piazen-laattasarjaan, joka koostuu luonnollisen tyylikkäistä struktuuripintaisista laatoista.


Pukkilan Factory Wall seinälaatta tuo rouheaa betonin tuntua kylpyhuoneeseen

 

 5. Marmorikuvioiset laatat

Kivipintoja ja marmoria jäljittelevät seinälaatat ovat nyt erityisen trendikkäitä. Marmorikuvioinen hienostunut vaalea pinta luo ylellisen ja tyylikkään tunnelman kylpyhuoneeseen. Marmorilaatta toimii hyvin sekä yksittäisenä tehosteseinänä, että suuremmilla pinnoilla.

VINKKI:

Villeroy & Bochin Marmochic-sarja on täynnä toinen toisiaan ihastuttavampia marmoripintaisia laattoja eri sävyissä.

 

Tutustu Villeroy & Bochin laattoihin STARKilla

Monipuoliseen Villeroy & Boch -laattamallistoomme voit tutustua sekä verkkokaupassa, että myymälöissämme. Laattamalleja on mahdollista tilata myymälöihimme, mikäli haluamasi tuotteen mallia ei vielä ole siellä saatavilla. Villeroy & Boch -laattavalikoimasta löydät jokaiseen kylpyhuoneeseen, ja kaikkiin muihinkin tiloihin, kestävät ja laadukkaat laatat. Valikoimaan kuuluu monissa eri sävyissä moderneja marmoripintaisia laattoja, luonnollisen näköisiä kivipintaisia laattoja sekä kiiltäviä ja värikkäitä laattoja persoonallisten tilojen suunnitteluun. Laatat sopivat myös kokonsa puolesta erilaisille pinnoille ja erilaisiin ladontamalleihin, sillä laattoja on saatavilla aina pienistä marmorilaatoista aina suuriin lattialaattoihin asti.