0
Asiakaspalvelu

Keittiö kuntoon

Keittiöremonttiin ja uuden keittiön rakentamiseen kannattaa valita kumppaniksi aito ammattilainen. STARKin valikoimista löydät ratkaisut niin keittiön ja kodinhoitotilojen pienempiin päivityksiin, kuin kokonaan uuden rakentamiseen!

Kotimaiset Domestic-keittiökalusteet STARKista!

Domestic-keittiökonseptimme tarjoaa keittiö- ja kiintokalusteita rakentajan ja saneeraajan tarpeisin. Kun on aika laittaa keittiö perusteellisemmin uusiksi, toteutuu se laadukkailla kotimaisilla Domestic-kaapistoilla sekä kokonaisuuteen yhteensopivilla Domestic-kodinhoitoratkaisuilla. Keittiökokonaisuuden tärkeimmät edut ovat asentamisen helppous ja nopeus, tuotteiden modulaarisuus sekä hyvä hinta-laatu -suhde.

Tutustu Domestic keittiö- ja kodinhoitokonseptin esitteeseen ja kysy lisää myymälästä. Domestic-keittiömallisto esillä suurimmissa yksiköissämme. Keittiö- ja kodinhoitokalusteet voit tilata kaikista myymälöistämme.

Domestic-keittiö on asentajan valinta

Modernin runkotehtaan kosteudenkestävästä levystä Suomessa valmistetut kasausvalmiit runkomoduulit on helppo kasata, asentaa ja viimeistellä. Jokainen moduuli sisältää tarvittavat helat ja mekanismit. Runko-osat kasataan Titus-kasausheloilla ja alumiinisilla sidelistoilla ilman liimaa ja hankalia työvaiheita. Kaapit asennetaan seinään Traser-seinäkannatinlistan sekä säädettävien kaapinkannattimien avulla nopeasti ja tarkasti. Mukana toimitetaan myös Volpato-sokkelijalat. Rungoissa on valmiina poraukset, joiden ansiosta ovet ja mukana tulevat toiminnalliset helat on helppo ja nopea asentaa paikoilleen. Laatikot toimitetaan valmiiksi kasattuina.

Domestic-keittiömallisto esillä Helsingin, Vantaan, Espoon, Tampereen, Kotkan, Turun, Lappeenrannan, Kuopion ja Jyväskylän myymälöissämme. Nopeiden toimitusten noutovarasto Helsingin Herttoniemessä ja Tampereen Hankkiossa. Kysy myymälästäsi myös suunnittelupalvelua!

Domestic keittiökalusteet ovat sekoitus kotimaisuutta, laatua, tyyliä ja käytännöllisyyttä!

 

Domestic keittiöiden asentaminen onnistuu helposti:

Pienempiin päivityksiin ja kokonaisuuden viimeistelyyn

Kun haluat pikaisempaa päivitystä keittiöön, niin kannattaa keskittyä työtasoihin, altaisiin, hanoihin ja vetimiin. Myös vaihtamalla välitilojen materiaalia saat helposti uutta ilmettä kodin tärkeimpään tilaan! Nämä yksityiskohdat kannattaa valita tarkasti myös uuteen keittiökokonaisuuteen!

Laaja valikoima työtasoja - varastovalikoimassa on useita keittiöön sopivia työtasoja perinteisistä trendikkäämpiin vaihtoehtoihin. Sitä täydentää erittäin laaja tilaustuotevalikoima. Työtasoihin löytyy myös niihin yhteensopivat välitilalaminaatit.

Keittiö- ja kodinhoitoallasvalikoimamme - kattaa tuotteet edullisista perusmalleista design-tuotteisiin tunnetuilta toimittajilta. Altaan materiaalin pitää kestää päivittäisiä askareita ja muotoilun olla toimiva. Siksi tarjoamme laadukkaita tuotteita, materiaaleina rosteri ja kestävä komposiitti. Laadukas ja keittiön toiminnallisuuteen sopiva hana helpottaa päivittäisiä toimia keittiössä. Hana voi toimia myös ilmeeseen vaikuttavana yksityiskohtana ja tehdä keittiöstäsi tyylikkäämmän.

Välitilavalikoimastamme - löydät vaihtoehdon, jolla voit päivittää nykyisen keittiösi ilmettä tai löydät uuden keittiön kokonaisuuteen sopivan välitilalevyn. Välitilalaminaatteja on saatavilla yksivärisistä matta- tai kiitävistä pinnoista mitä vivahteikkaimpiin kivimäisiin, betonipintaisiin tai puupintaisiin vaihtoehtoihin. Villeroy&Boch laattavalikoimastamme löytyy myös laaja valikoima keittiövälitilaan sopivia kauniita keraamisia laattoja. Stalan valikoimista on tarjolla mm.  ruostumattomasta teräksestä valmistettu kiinteäkorkuinen tyylikäs Seitsikko-taustalevy tai -taustalista keittiön tai kodinhoitohuoneen työtason päälle sekä trendikkäät kuvioidut Stalatex-terästaustalevyt.

Laita uusi keitiö Piikkiin

Tutustu Starkin projektirahoitus Piikkiin >> 

TULE KYSYMÄÄN PIIKISTÄ LISÄÄ MYYMÄLÄSTÄ! Myymälöiden yhteystiedot tästä>>

Voit myös lähettää viestin STARK numeroon 18 311. Viestin hinta 0 €.
Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi.