0
Asiakaspalvelu

Poikkeuksellisen kovan puutavaran kysynnän vuoksi saatavuus vaihtelee myymälöittäin. Varmistathan saatavuuden myymälästä.

KEITTIÖT KESÄMÖKILLE

Toimivassa keittiössä on lupa päästä helpommalla myös kesämökillä. Kun hankintakin on nyt helppoa, niin mitä vielä voisi toivoa! Domestic-keittiö on kotimainen ja laadukas! Tärkeimmät edut ovat asentamisen helppous ja nopeus, tuotteiden modulaarisuus sekä hyvä hinta-laatu -suhde. Valmistettu kosteudenkestävästä levystä.

Valitse valmiista vaihtoehdoista

Valitse kesämökillesi sopiva valmiiksi suunniteltu toimiva kokonaisuus:

Hinnat sisältävät: keittiökaapistot, mattavalkoiset ovet, valkoiset pyöreät Ligo-vetimet, helat, kiinnityskiskot sekä tyylikkään mustan Damixa Silhouet -keittiöhanan, mustan Stala-komposiitti altaan ja tumman IKI-pöytätason ja IKI-välitilalevyn.

Kysy lisää myymälästä

Valmiit mökkikeittiöpaketit saat tilattua myymälöistämme. Myyjiltämme saat lisätietoa pakettien sisällöistä sekä ohjeet asennukseen.

Nouda asennusvalmis keittiö

Kasausvalmiit runkomoduulit on helppo koota, asentaa ja viimeistellä. Asennusvalmiin keittiön voit noutaa kaikista myymälöistämme jopa jo tilaustasi seuraavana päivänä!

 

8.6.2021 asti PIIKKI-Rahoituspalvelulla 12 kk kuluton & koroton maksuaika
Esimerkkilaskelma: 2500 euron luotto-ostos 12 kuukauden maksuvaihtoehdolla. Luotto-ostos: 2500 €. Vuosikorko: 0 %. Käsittelymaksu/kk: 0 €. Todellinen vuosikorko: 0 %. Maksettava kokonaismäärä:
2500 €. Osamaksuerä/kk: 208,34 €, 12 erää. Luoton muusta käytöstä voi seurata korkeampi tai
alempi todellinenvuosikorko. Luoton tarjoaja: Resurs Bank AB.

TULE KYSYMÄÄN PIIKISTÄ LISÄÄ MYYMÄLÄSTÄ. Myymälöiden yhteystiedot tästä>>

Voit myös lähettää viestin STARK numeroon 18 311. Viestin hinta 0 €.
Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi.