0
Asiakaspalvelu

Laskurit

Terassilaskuri

Menekkilaskurilla voit laskea terassin tai laiturin neliömäärän ja tuotteen perusteella tarvittavan puutavaran määrän ja hinnan.

 

Lisäeristäminen

Parocin lisäeristyslaskurilla voi laskea miten lisäeristys vaikuttaa omakotitalon, rivitalon tai kerrostalon energiankulutukseen.

ISOVERin energiasäästölaskurilla voi laskea kuinka paljon säästöä syntyy lisäeristämällä seinä- ja kattorakenteet.

 

Maalit

Tikkurilan maalilaskurilla lasket helposti tarvittavan maalin määrän.

 

Seinät ja katot

Gyprocin määrälaskurilla voit laskea väliseinän kipsilevyjen materiaalimenekin.

http://www.gyproc.fi/suunnittelu/maaralaskurit/valiseina

Gyprocin määrälaskurilla voit laskea materiaalimenekin sisäkaton GK-kannatinjärjestelmän sekä 2-taso- että 1-tasoasennuksena.

http://www.gyproc.fi/suunnittelu/maaralaskurit/sisakatto

Plastmo -kattolaskurilla lasket kenno-, trapetsi- ja polykarbonaattilevyjen menekin

Plastmo -sadevesijärjestelmälaskurilla saat materiaaliluettelon sadevesijärjestelmästäsi

 

Märkätilat

Weberin märkätilalaskuri ohjaa oikeisiin valintoihin olipa kyse kylpyhuoneen seinärakenteista, tasoituksesta tai verieristyksestä. Tuloksena on tarvikeluettelo menekkeineen.

Kiilto -märkätilalaskurin avulla voit laskea kylpyhuoneremontissa tarvittavien tuotteiden menekin. Saat myös tuotesuositukset.

 

Harkot ja laastit

Weberin perustuslaskuri auttaa laskemaan perustuksiin tarvittavan harkkojen menekin. Ota mittatiedot joko arkkitehti- tai rakennepiirustuksista.

 

Piiput ja hormit

Härmä Air -piippulaskurilla kartoitat kustannusarvion markkinoiden turvallisimmista ja kotimaisista valmispiippuratkaisuista

Leca® hormilaskurilla voi laskea Leca® hormin tarvikkeiden määrän. Saat samalla suositushinnan ja arvion rahtikustannuksista. Tarkan hinnan rahteineen saat Rakentajapalvelun vastuumyyjiltä.