0
Asiakaspalvelu

Projektikuvasto

Kesän ajankohtaisimmat projektit ovat terassi ja ulkoverhouksen kunnostus! Monesti myös sauna ja mökin julkisivu kaipaavat ehostusta. STARKista saat kaiken tarvittavan eri tasoisiin projektitoteutuksiin. Vahvimmat tarjoustuotteet projekteihin löydät tuoreesta kuvastosta!

Terassiprojektin A-B-C

Kun päämääränä on rento ajanviete omalla terassilla, kannattaa toteuttaa sille keväthuolto. Jo silmämääräinen pintojen tarkistus kertoo nopeasti, hoituuko homma pesulla ja puuöljyllä vai vaaditaanko järeämpiä toimia. Säännöllisesti hoidettu terassi kestää pitkään, muttei ikuisesti. Kansilaudat ovat kovimman kulutuksen kohteena niin käytön kuin sään puolesta. Mikäli runko on kunnossa, uutuutta hohkaavan terassin saa kansilaudat vaihtamalla. Kun projektina on terassi perustuksista alkaen, saat siihenkin tarvikkeet meiltä!

 

Laskimme 3 vaihtoehtoista toteutustapaa 30 m2 (5x6 m) terassille. Laskelmiin sisältyy vain tarvikkeet, joiden määrät on laskettu esimerkkiterassille arviona keskivertototeutuksessa. Jokaisen projektin tarkempi tarvikemäärä tulee laskea tapauskohtaisesti. Laskelmassa ei ole huomioitu mahdollista tavarahukkaa eikä työkustannuksia.

 

Löydät tuotteet:

TERASSIN PINTAKÄSITTELYYN

TERASSILAUDAT

TERASSIN PERUSTUKSEEN

MUUT TERASSITUOTTEET

 

PISTÄ SIIS TERASSIKAUSI KÄYNTIIN - TERASSIPROJEKTILLA!

 

Ulkoverhouksen A ja B

Puhuttiinpa sitten talon kunnosta tai ihan puhtaasti ulkonäköasiasta, talon julkisivulla on väliä. Talon huoltomaalauksessa kannattaakin tarttua toimeen viimeistään, kun ulkoverhouksen maalipinta alkaa hilseilemään. Jos vanha ulkoverhous on kokenut kovia, on syytä vaihtaa tilalle uutta maalattavaa. Parhaiten projekti hoituu, kun tekee pohjatyöt huolella ja varmistaa asiaankuuluvat työvälineet saataville. Kevät ja pilvipoutainen sää on otollisinta aikaa talon julkisivun kohentamiselle.

 

Laskimme kaksi vaihtoehtoista toteutustapaa 180 m2 julkisivulle kertakäsittelyllä. Laskelmiin sisältyy vain tarvikkeet, joiden määrät on laskettu esimerkkijulkisivulle arviona keskivertototeutuksessa. Jokaisen projektin tarkempi tarvikemäärä tulee laskea tapauskohtaisesti. Laskelmassa ei ole huomioitu mahdollista tavarahukkaa, työkustannuksia eikä maalin sävytystä.

 

Löydät tuotteet:

ULKOMAALAUKSEEN

MAALAUKSEN TYÖVÄLINEET

ULKOVERHOUKSEEN

STARTTAA PENSSELITYÖ - JULKISIVU KERRALLA KOMEAKSI!

 

Mökin saunaprojekti A-B-C

 

Mökkisaunan pehmeät löylyt ja tunnelmallinen miljöö ovat jotain, mikä saa arjen puurtamisen ja kiireen katoamaan. Saunan tunnelma rakentuu paljon muustakin kuin kiukaan lämmöstä, vaikka oleellista on senkin kunto. Vaihda siis pinttyneet lauteet ja pihkalla ikävästi yllättävät seinäpaneelit uusiin.
Uusi tarvittaessa kaikki pinnat lattiasta kattoon, jotta mökkisauna voi tarjota parastaan kesään.

 

Jo pelkällä lauteiden ja seinäpintojen uusimisella saadaan aikaan ihmeitä. Puupintojen oikea käsittely saattaa olla myös riittävä ratkaisu tai viimeinen silaus onnistuneelle remontille. Sauna on mökin sydän, joten siihen panostaminen kannattaa. Kolmen T:n saunataktiikkaa – toimiva, tunnelmallinen ja turvallinen – seuraamalla mökkisaunan uudistaminen on pitkäaikainen sijoitus niin mökin kuin sen käyttäjien hyvinvointiin.

 

Laskimme kolme vaihtoehtoista toteutustapaa mökkisaunan (2 m x 2 m x 2,5 m) remonttiprojektille. Laskelmiin sisältyy vain tarvikkeet, joiden määrät on laskettu esimerkkisaunalle arviona keskivertototeutuksessa. Jokaisen projektin tarkempi tarvikemäärä tulee laskea tapauskohtaisesti. Laskelmassa ei ole huomioitu mahdollista tavarahukkaa eikä työkustannuksia.

 

Löydät tuotteet: 

LAUTEET

SAUNAPANEELIT

SAUNAN PINTAKÄSITTELY

SAUNANOVET

KUKAAT JA TARVIKKEET

HORMIT JA PIIPUT

 

RYHDY TOIMEEN JA KÄYNNISTÄ MÖKKISAUNAN REMONTTI!

 

Vauhtia mökin julkisivuprojektille

 

Aikainen lintu madon nappaa -sanonta pätee myös mökin julkisivuprojekteihin. Remontti kannattaa käynnistää jo ennen kuin pinta kaipaa kipeästi kunnostamista. Pääset yksinkertaisesti helpommalla!
Aloita projekti silmäilemällä ja kokeilemalla mökin julkisivun pintaa. Paikoitellen hilseilevään maalipintaan tehoaa huoltokäsittely, mutta lahonnut tai muuten vaurioitunut puu vaatii uutta tilalle.

 

Julkisivun säännöllisellä huoltokäsittelyllä parannetaan sekä puun säänkestoa että mökin ulkonäköä. Pohjatyöt ja hyvät välineet ovat kaiken A ja O. Huolellisemmastakin huollosta huolimatta lopulta tulee aika vaihtaa julkisuvun puupinta - ulkoverhouslaudat voit valita kätevästi valmiiksi välimaalattuina tai puualmiina.


Laskimme esimerkit vaihtoehtoisista toteutustavoista 100 m² mökin julkisivulle. Laskelmiin sisältyy vain tarvikkeet, joiden määrät on laskettu esimerkkijulkisivulle arviona keskivertototeutuksessa. Jokaisen projektin tarkempi tarvikemäärä tulee laskea tapauskohtaisesti. Laskelmassa ei ole huomioitu mahdollista tavarahukkaa, työkustannuksia eikä maalien sävytyksiä.

 

Löydät tuotteet:

ULKOMAALAUKSEEN

MAALAUKSEN TYÖVÄLINEET

ULKOVERHOUKSEEN


SÄILYTÄ MÖKIN ARVO JA TOTEUTA JULKISIVUPROJEKTI AJALLAAN!

 

Autamme projektisi toteutuksessa!

Kun tarvitset apua projektisi suunnittelussa tai rahoituksessa - löydät meiltä ratkaisuja myös näissä asioissa! Olemme vahvasti mukana projektissasi!

 

Terassitarvikkeiden menekin laskennassa auttaa terassilaskuri:

 

Rahoituksessa auttaa STARK Piikki PROJEKTIRAHOITUS!

 

TUTUSTU MYÖS MUIHIN STARK PALVELUIHIN SEKÄ KONEVUOKRAUKSEEN!