0
Asiakaspalvelu

Poikkeuksellisen kovan puutavaran kysynnän vuoksi saatavuus vaihtelee myymälöittäin. Varmistathan saatavuuden myymälästä.

Villeroy&Boch

 

VILLEROY & BOCH LAATAT VAIN STARKISTA!

Villeroy & Boch -laattavalikoimasta lattia- ja seinälaatat kodin kaikkiin tiloihin sekä julkisiin tiloihin ja muihin kohteisiin.

Laajasta ja monipuolisesta laattavalikoimastamme löydät keraamiset seinälaatat, lattialaatat ja ulkolaatat eri käyttökohteisiin. Starkin Villeroy&Boch -laattavalikoima tarjoaa laatat eri hintaryhmiin, sisustuksen uusimmat trendit sekä klassiset vaihtoehdot. Toinen toistaan upeampia pintoja, värisävyjä, kuvioita ja laattakokoja eri käyttötarkoituksiin, kosteisiin ja kuiviin tiloihin, sisälle ja ulos. Laattakoot vaihtelevat pienistä mosaiikkilaatoista yli metrin kokoisiin suurlaattoihin. 

Tutustu mallistoihin verkkokaupassamme tai poikkea lähimpään STARK-myymälään. Korkealaatuiset ja näyttävät Villeroy & Boch laatat ovat Suomessa myynnissä vain STARKissa!

Varastotuotteiden lisäksi löydät laajan valikoiman tilaustuotteita myymälöistämme, joissa saat myös asiantuntevaa palvelua pintamateriaalien valintoihin.