0
Asiakaspalvelu

Kanta-asiakkuus

STARKin kanta-asiakkaan tunnistaa STARK-kortista ja siitä, että hänen hankintansa ovat onnistuneita ja projektit rullaavat. Jos sinulla ei vielä ole STARK-korttia, suosittelemme hankkimaan sen pikimmiten. Alle olemme koonneet kortin tuomia etuja ja hyötyjä asiakkaillemme.

Käteiskortti on maksuton ja voit tilata sen kätevästi netissä >>

Kanta-asiakkaan edut:

 

Räätälöidyt edut heti kassalla

Kanta-asiakkaana STARK-kortti voidaan räätälöidä vastaamaan kulloistakin tarvetta. Kortti toimii joko käteis- tai tilikorttina. Kaikki räätälöidyt edut kanta-asiakas saa heti kassalla tai laskulla.
Kun rekisteröidyt verkkokauppaan ja täydennät STARK-kortin numerosi, saat kanta-asiakasalennuksesi myös verkkokauppaostoista.

Mikäli haluat laskutusvaihtoehdon / tilikortin käyttöösi, voit aktivoida sen myymälässä

Vastuumyyjä käytössä koko projektin ajan

Kanta-asiakkaana saat käyttöösi oman Vastuumyyjän, joka toimii projektin tarvikevastaavana ja auttaa mm. materiaalivalinnoissa, projektin etenemisessä ja toimitusten junailussa. Vastuumyyjän kanssa sovit myös räätälöidyt etusi.

Yhteydet ammattilaisiin

Vastuumyyjä tarjoaa kanta-asiakkaalle yhteydet paikallisiin rakentamisen ja remontoinnin ammattilaisiin.

Luelisää PAKKI-rakentajaverkostosta >>

Ilmainen peräkärryn lainaus

Ostosten yhteydessä kanta-asiakas voi lainata peräkärryä ilmaiseksi kahden tunnin ajan.

Parhaat edut sähköpostiisi

Kanta-asiakkaana STARK uutiskirjeen ajankohtaisine tarjouksineen suoraan sähköpostiisi. Lähetämme uutiskirjeet asiakkaille, jotka ovat antaneet luvan sähköisten tarjouskirjeiden lähettämiseen.

Kutsut kanta-asiakasiltoihin

Kanta-asiakkaana saat aina ensimmäisenä kutsut STARKin asiakasiltoihin ja -tapahtumiin. Kutsut lähetetään sähköpostilla kaikille niille, jotka ovat antaneet luvan sähköisten tarjouskirjeiden lähettämiseen.

Käteiskortin saat tilattua kätevästi verkosta: