0
Asiakaspalvelu

Kylpyhuonepuhaltimet


Kylpyhuonepuhaltimen avulla saat tehostettua ilmanvaihtoa esimerkiksi kylpyhuone- ja WC-tiloissa. Näin pesuhuone kuivuu nopeammin peseytymisen jälkeen ja WC:n ilma pysyy raikkaampana.

Kylpyhuonepuhallin Pax Passad 31

ÅR61

Kosteus- ja valotunnistimilla sekä takavedonestimellä varustettu puhallin, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin kylpy- ja WC-tiloihin. Puhallin käynnistyy automaattisesti säätöjen mukaan.

199,00 € /kpl

Kylpyhuonepuhallin Pax Passad 00

ÄC37

Perusmalli ilman säätöelektroniikkaa. Puhallin tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa alueilla, joissa painovoimainen ilmanvaihto ei ole riittävä.

113,00 € /kpl

Kylpyhuonepuhallin Pax Passad 30

BN81

Kosteus- ja valotunnistimilla varustettu puhallin, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin kylpy- ja WC-tiloihin. Puhallin käynnistyy automaattisesti valotunnistimesta tai kun huoneen kosteus ylittää asetetun arvon.

169,00 € /kpl

Takavedonestin Passad-puhaltimiin

IU97

Jälkiasenennuksena asennettava takavedonestin, kun puhallin asennetaan suoraan ulkoseinän läpi. Sopii malleihin Passad 00, 30 ja Multi.

31,20 € /kpl

Asennuslevy Pax Passad/Calima®

14ZM

Asennuslevyä käytetään, kun puhallin ei peitä koko poistoilmakanavaa, tai kun asennuspinta on epätasainen.

14,60 € /kpl

Puhallin Pax Calima®

18AL

Ennennäkemätön huippu-uutuus! Pax Calima® on hiljainen, tehokas ja laadukas uuden sukupolven puhallin, jossa on viiden puhaltimen ominaisuudet yhdessä puhaltimessa. Puhallinta ohjataan kätevästi Bluetoothin kautta mobiilisovelluksella.

222,00 € /kpl

Takavedonestin Calima-puhaltimeen

96VM

Lisätarvike Calima-puhaltimeen, jos puhallin on asennettu suoraan ulkoseinää vasten. Takavedonestimellä estetään ulkoilman suora sisääntulo, jos puhallinta ei käytetä koko ajan.

15,30 € /kpl

Poistoilmapuhallin Pax Calima musta

51VT

Täysin automaattinen, musta poistoilmapuhallin jatkuvaan ilmanvaihtoon. Säätö tapahtuu mobiilisovelluksella. Äänetön, pieni kulutus, kestävä (kuulalaakerit), takuu 5 vuotta.

236,00 € /kpl

Peitelevy Pax musta

55OU

Peitelevy mustan Pax-puhaltimen asentamiseen, max. 160 mm:n aukkoon

24,20 € /kpl