0
Asiakaspalvelu

Kylpyhuonepuhaltimet


Kylpyhuonepuhaltimen avulla saat tehostettua ilmanvaihtoa esimerkiksi kylpyhuone- ja WC-tiloissa. Näin pesuhuone kuivuu nopeammin peseytymisen jälkeen ja WC:n ilma pysyy raikkaampana.

Kylpyhuonepuhallin Pax Passad 31

ÅR61

Kosteus- ja valotunnistimilla sekä takavedonestimellä varustettu puhallin, joka sopii erittäin hyvin kylpy- ja WC-tiloihin. Puhallin käynnistyy automaattisesti valotunnistimesta tai kun huoneen kosteus ylittää asetetun arvon.

211,00 € /kpl

Kylpyhuonepuhallin Pax Passad 00

ÄC37

Perusmalli ilman säätöelektroniikkaa. Puhallin tehostaa painovoimaista ilmanvaihtoa alueilla, joissa painovoimainen ilmanvaihto ei ole riittävä.

116,00 € /kpl

Kylpyhuonepuhallin Pax Passad 30

BN81

Kosteus- ja valotunnistimilla varustettu puhallin, joka sopii ominaisuuksiensa puolesta erittäin hyvin kylpy- ja WC-tiloihin. Puhallin käynnistyy automaattisesti valotunnistimesta tai kun huoneen kosteus ylittää asetetun arvon.

180,00 € /kpl

Takavedonestin Passad-puhaltimiin

IU97

Jälkiasenennuksena asennettava takavedonestin, kun puhallin asennetaan suoraan ulkoseinän läpi. Sopii malleihin Passad 00, 30 ja Multi.

33,00 € /kpl

Asennuslevy Pax Passad/Calima

14ZM

Asennuslevyä käytetään, kun puhallin ei peitä koko poistoilmakanavaa, tai kun asennuspinta on epätasainen.

15,50 € /kpl

Poistoilmapuhallin Pax Calima valkoinen

18AL

Täysin automaattinen, valkoinen Pax Calima® on hiljainen, tehokas ja laadukas nykyaikainen puhallin. Haluttaessa puhallinta ohjataan kätevästi Bluetoothin kautta mobiilisovelluksella.

224,00 € /kpl

Takavedonestin Calima-puhaltimeen

96VM

Lisätarvike Calima-puhaltimeen, jos puhallin on asennettu suoraan ulkoseinän läpi. Takavedonestimellä estetään ulkoilman suora sisääntulo, jos puhallinta ei käytetä koko ajan.

17,00 € /kpl

Poistoilmapuhallin Pax Calima musta

51VT

Täysin automaattinen, musta Pax Calima® on hiljainen, tehokas ja laadukas nykyaikainen puhallin. Haluttaessa puhallinta ohjataan kätevästi Bluetoothin kautta mobiilisovelluksella.

239,00 € /kpl

Peitelevy Pax musta

55OU

Peitelevy mustan Pax-puhaltimen asentamiseen, max. 160 mm:n aukkoon

25,60 € /kpl