0
Asiakaspalvelu

Maksutavat

Maksaminen

STARK -verkkokaupassa ostokset voi maksaa suomalaisissa verkkopankeissa verkkomaksulla ja luottokorteilla, jotka on lueteltu jäljempänä.

Maksupalvelun tarjoaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0) yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Svea Payments Oy:lla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, eli kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Maksun saajana on Svea Payments Oy.

STARKin kanta-asiakkaat, jotka ovat sopineet myymälässämme maksutavaksi laskutuksen, voivat maksaa verkkokaupassa myös laskulla. Laskulla maksaminen ja kanta-asiakasetujen saaminen edellyttää rekisteröitymisen yhteydessä henkilötunnuksen ilmoittamista tunnistautumista varten. Verkkokauppa ei tallenna henkilötunnusta.

Verkkopankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron tai MasterCard-kortit)

Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Svea Payments Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Svea Payments Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.
Maksamisen yhteydessä ei tallenneta luottokortti- tai pankkitietoja.

Palautusten ja peruutusten käsittely

Mikäli haluat palauttaa tuotteita sinun tulee olla aina ensin yhteydessä STARK -asiakaspalveluun. Kun palautat ostoksesi kauppiaan antamien ohjeiden mukaisesti, tieto palautuksestasi välittyy Collector Bankille automaattisesti eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Jos palautat osan ostoksistasi, voit vähentää palautuksen euromäärän saamasi laskun loppusummasta.

Maksutapaa käyttäessäsi henkilöllisyytesi voidaan varmentaa pankkitunnuksillasi tupas-varmennepalvelun avulla. Varmennepalvelussa käytettävissäsi ovat pankeista Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, Handelsbanken, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, S-pankki sekä Ålandsbanken. Asiointi on mahdollista myös mobiilivarmennetta käyttämällä.

 

Maksujenvälittäjän yhteystiedot:
Svea Ekonomi AB
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1A
00180 HELSINKI
Puhelin: 09 4242 3092
Sähköposti: webpay@svea.fi
www.sveawebpay.fi

 

Verkkokaupan asiakaspalvelu palvelee sinua 24/7.
verkkokauppa@stark-suomi.fi

093 541 0000

STARKin puhelinnumeroihin soittaminen maksaa ainoastaan kotimaan paikallispuhelun verran. Tarkka hinta määräytyy kuluttajan liittymäsopimuksen perusteella (pelkkä pvm/mpm).