Asiakaspalvelu
0

Palvelut

RAKENTAMISEN JA REMONTOINNIN PALVELUT

Yhä useamman projektin kohdalla vaaditaan enemmänkin tietoa kuin taitoa. Tietoa tarvitaan niin materiaaleista, toimivista ratkaisuista, työmaan pyörittämisestä kuin paikallisista tekijöistäkin. STARK tarjoaa mittavan joukon rakentamista helpottavia palveluita aina suunnitteluvaiheesta rakentamiseen asti.

Tutustu palveluihimme ja valitse itsellesi sopivimmat. Ota koko hoito tai poimi parhaat päältä.

Ammattilaisverkosto

STARK on ammattilaisten ykkösostopaikka. Paikallisiin ammattirakentajiin ja -remontoijiin on luotu vuosien varrella hyvät suhteet. Eri alueiden remontti- ja rakennuspalveluita tarjoavien yritysten yhteystietoja voi tiedustella Vastuumyyjiltä.

Lue lisää

Asennuspalvelu

Yhä useammat tuotteet voi ostaa STARKista myös suoraan asennettuna. STARKin asentajaverkoston luotettavat ammattilaiset hoitavat kätevästi useat pienasennukset, kuten kiukaan, wc-laitteen, suihkutilan kalusteiden, hanan tai vaikkapa ulko-oven.

Lue lisää

Ennakkokeräys

Ennakkokeräyspalvelu on nopein tapa asioida STARKilla. Vastuumyyjän kanssa sovittaessa tavarat kootaan valmiiksi ja valmiin kuorman voi noutaa sovittuna aikana.

Lue lisää

Katkaisu- ja sahauspalvelu

Palvelevalla noutopihalla puutavara sekä teräkset katkaistaan helposti kuljetettavaan mittaan.

Lue lisää

Noutopiha

STARKin noutopihojen suunnittelussa on otettu erityisesti ammattilaisten tarpeet huomioon. Suuret ja hyvin toimivat noutopihat mahdollistavat nopean ja sujuvan asioinnin.

Lue lisää

Peräkärryn lainaus

Peräkärry veloituksetta lainaan ostosten yhteydessä.

Lue lisää

Projektineuvonta

Lue lisää

Puhallusvillakoneen vuokraus

Voit vuokrata puhallusvillakoneen seuraavista STARK-myymälöistä: Espoo / Olari, Helsinki / Herttoniemi, Helsinki / Suutarila, Lahti / Mukkula, Tampere / Lielahti, Nekala ja Hankkio, Turku / Skanssi.

Lue lisää

Sisustussuunnittelu

STARKin sisustussuunnittelupalvelusta saat ammattitaitoiset neuvot kodin sisustusratkaisuihin. Tarjoamme apua aina räätälöidysti tarpeesi mukaan.

Lue lisää

Työmaa- ja osatoimitus

Työmaatoimitus on nimensä mukainen palvelu, jossa sovitut tarvikkeet tuodaan sovittuna aikana kohteeseen. Etenkin raskaissa rakennustarvikkeissa kannattaa turvautua työmaatoimitukseen. 

Lue lisää

Työmaakäynti

Työmaa on usein paras paikka keskustella tarvikevalinnoista ja työmaatoimituksista.

Lue lisää

Vastuumyyjä

STARKin Vastuumyyjä on rakentamisen ammattilainen, joka on rakentajan ja remontoijan käytettävissä suunnittelusta aina loppusilaukseen saakka.

Lue lisää