Asiakaspalvelu
0

Verkkokaupan toimitusajat ovat hieman pidentyneet ruuhkautumisen vuoksi.
Asiakaspalvelu vastaa kyselyihin mahdollisimman pian. Lue lisää

Projektineuvonta

STARK Projektineuvonta

– uusi etäpalvelu rakentajille ja remontoijille

Olipa kyse sitten kylpyhuoneremontin suunnittelusta tai sopivan terassilaudan valinnasta, STARK Projektineuvonnan kautta homma lähtee vahvasti käyntiin – yhdellä puhelinsoitolla.

Uuden etäpalvelun avulla saat täyden asiantuntijapalvelun ja tavaroiden tilausmahdollisuuden käyttöösi puhelimitse. Projektineuvonta on suunnattu erityisesti suurempia remonttiprojekteja tekeville, jotka kaipaavat vinkkejä remontin suunnitteluun ja materiaalivalintoihin.

Ammattilaisiltamme löytyvät ratkaisut myös pienempien korjaustöiden läpivientiin sekä menekkiin ja saatavuuksiin liittyviin kysymyksiin. Lisäksi kerromme hyödyllisiä vinkkejä paikallisista rakentamisen ja remontoimisen ammattilaisista.

STARK Projektineuvonta on täysin ilmainen palvelu rakentajille ja remontoijille ympäri Suomen.

Näin saat projektin käyntiin - yhdellä soitolla

Projektineuvonnan hyödyntäminen on paitsi ilmaista myös helppoa:

 

Materiaalien tilaus ja maksaminen hoituu samalla puhelinsoitolla: STARKin tiliasiakkaana kuittaat tilauksen suoraan puhelimessa ja uutena asiakkaana vahvistat tilauksen STARKin verkkokaupassa.

Remontti- ja rakentamisasioissa kannattaa kääntyä ammattilaisen puoleen. STARK Projektineuvonnasta saat vahvan startin projektille!

Varaa aika STARK Projektineuvontaan >>