0
Asiakaspalvelu

Työmaa- ja osatoimitus

Työmaatoimitus on nimensä mukainen palvelu, jossa sovitut tarvikkeet tuodaan sovittuna aikana kohteeseen. Etenkin raskaissa rakennustarvikkeissa kannattaa turvautua työmaatoimitukseen. 

Työmaatoimitukset voidaan tarvittaessa vaiheistaa projektin etenemisen mukaan. Näin työmaalla riittää tavaraa, mutta siellä ei ole ahdasta. STARKin omien varastotuotteiden lisäksi osatoimituksiin voidaan liittää projektin tilaustarvikkeet, jolloin STARK vastaa myös niiden varastoinnista eikä työmaalle synny ruuhkaa. Työmaatoimitukset voidaan hoitaa osatoimituksina vaikka huone kerrallaan.

TOIMITUSTAKUU - toimitus juuri haluttuna aikana

Perustoimitus takaa, että tilatut tuotteet ovat seuraavana arkipäivänä kohteessa. Tilaus tulee jättää myymälöiden aukioloajan loppuun mennessä joko vastuumyyjälle tai myyntipalveluun.

STARKin Täsmätoimitus kohdentaa kuorman saapumisen tunnin aikaikkunan sisään haluttuna päivänä. Tilaus toimitetaan perille vaikka heti seuraavana päivänä, mutta tarvittaessa myös myöhempänä ajankohtana. Täsmätoimitus sopii erityisen hyvin tilanteisiin, kun tuotteiden varastointi ei ole mahdollista tai kun tuotteiden purku pitää ajoittaa tiettyyn ajankohtaan.

Pikatoimitus palvelee asiakasta kiiretilanteissa. Toimitus tuodaan kohteeseen alle 4 tuntia tilauksen teosta. Tilaukset tehtävä arkisin klo 7-15, toimitukset mahdollista aina klo 19 asti.

Mikäli toimituslupaus ei toteudu, VIIVÄSTYNEEN RAHDIN HINTA HYVITETÄÄN. Toimitustakuu on voimassa tilaushetkellä saatavilla olevien tuotteiden varastokaupassa 30 km säteellä yksiköstä.

Katso myös