0
Asiakaspalvelu

Ari Huuselan yhteistyökumppanina maailman ympäri

Stark on pääyhteistyökumppanina yksinpurjehtija Ari Huuselalle, joka ensimmäisenä pohjoismaalaisena purjehtijana osallistui yksinpurjehduksen Vendée Globe -maailmanympärikilpailuun. Kilpailu starttasi Ranskasta 8.11.2020. Historiallinen purjehdus on nyt onnellisessa päätöksessä - Yksinpurjehtija Ari Huusela ja STARK Imoca saapuivat maaliin 5.3.2021.

Sponsorointiin liittyy vahvasti arvot ja urheilija itse. Arin persoonalla oli ratkaiseva merkitys päätöksellemme ja haluumme auttaa hänet matkaan. Vakuutuimme hänen tekemisestään ja määrätietoisesta työstään kohti tätä unelmaansa. Ari on kirjaimellisesti rakentanut itseään vahvemmaksi.

Huusela on ensimmäinen pohjoismaalainen purjehtija, joka on päässyt mukaan Vendée Globe -kilpailuun. Kilpailu on järjestetty yhdeksän kertaa vuodesta 1989 alkaen. Lähes 200:sta Vendée Globen lähtöviivalle yltäneestä yksinpurjehtijasta vain alle sata on päässyt maaliin saakka. Kyseessä on maailman vaativin valtamerikilpailu, jonka 43 000 km reitti purjehditaan maailman ympäri itäsuunnassa pysähtymättä, yksin ja ilman ulkopuolista apua.

Sankari on maalissa - tarina jää elämään

Starkin ja Ari Huuselan yhteistyö alkoi keväällä. Pääyhteistyökumppanuus on tuonut Starkin brändille näkyvyyttä, mutta kumppanuuden takana ovat ennen kaikkea yhteiset arvot - halu rakentaa reilusti vahvempaa huomista. Matka vaihtuvissa, ennalta-arvaamattomissa ja vaativissa olosuhteissa on valloittanut myös ei-purjehtijoiden sydämet ja saanut ansaitsemansa huomion niin Suomessa, kuin kansainvälisestikin.

Yksinpurjehtija Ari Huusela ja STARK Imoca -vene ovat medioita jo itsessään. STARK vastaanotti helmikuussa Sponsorointi ja Tapahtumamarkkinointi ry:n jakaman Vuoden Sponsorointiteko -palkinnon yhteistyöstään yksinpurjehtija Ari Huuselan kanssa. Lisäksi kumppanuus palkittiin yleisön suosikkina. Voiton myötä Ari Huusela ja STARK matkalla maailman ympäri -kumppanuus asetetaan Suomen edustajana ehdolle European Sponsorships Awardseihin. Tuomaristo arvioi yli 40 ehdolla ollutta yhteistyöhanketta.

Lue maaliintulotunnelmista tiedotteestamme 5.3.                                    #vahvaamyötätuulta #starksuomi