0
Asiakaspalvelu

UUDISTUNUT VERKKOKAUPPAMME ON AVATTU – TUTUSTU >>

Asiakaslupaus

STARK on valinnut kolme vahvaa asiakaslupausta asiakaspalvelun ydinasiaksi ja kilpailueduksi. Palvelulupaukset on määritelty ammattiasiakkaiden tarpeiden pohjalta ja ne vastaa kysymykseen miksi kannattaa ostaa STARKista. Asiakaslupaukset varmistavat, että asiakkaat voivat keskittyä olennaiseen.

TAVOITETTAVUUSTAKUU

Tehokas asiointi onnistuu aina

- 24/7 myyntipalvelu – Tilaukset kanta-asiakkaille ympärivuorokauden. Meiltä vastataan puhelimeen ympäri vuorokauden, ympäri vuoden. Soita 093 541 7704.
- 24/7 verkkokauppa – Tuotevalikoima ja saatavuus on verkkokaupassa jatkuvasti esillä.
- Vastaamme tarjouspyyntöihin arkisin 24 tunnin kuluessa

STARKin puhelinnumeroihin soittaminen maksaa ainoastaan kotimaan paikallispuhelun verran. Tarkka hinta määräytyy kuluttajan liittymäsopimuksen perusteella (pelkkä pvm/mpm).

 

SAATAVUUSTAKUU

Tärkeimmät tuotteet heti saatavilla

- Kaikki ammattilaisten arvostamat merkit, tuotteet ja ratkaisut
- Markkinoiden kattavin puutuotteiden varastovalikoima
- Saatavuustakuu noutopihan tärkeimmille rakennustarvikkeille. Tuotteet merkitty noutopihoilla ”Saatavuustakuutuote” –merkinnöin.

Puuttuvien takuutuotteiden jälkitoimitus 30 km säteellä veloituksetta *

 

TOIMITUSTAKUU

Toimitus juuri haluttuna aikana

- Perustoimitus seuraavana arkipäivänä. Tilaus tulee jättää myymälän aukioloaikana.
- Täsmätoimitus lisämaksusta haluttuun, max. 60 min aikaikkunaan. Nopeimmillaan saatavissa heti seuraavalle päivälle.
- Pikatoimitus lisämaksusta työmaalle alle 4 h tilauksesta. Tilaukset arkisin 7-15, toimitukset klo 19 asti.

Hyvitämme viivästyneet rahdit 30 km säteellä toimipisteestä **

 

 

*) Mikäli merkittyä takuutuotetta ei ole saatavilla noutopihalla tai varastossa, tarjoamme ostettuun (puuttuvaan) tuotteeseen veloituksettoman rahdin 30 km säteellä toimipisteestä normaalin tieyhteyden päähän. Toimitusaika puuttuneen tuotteen jälkitoimitukselle vaihtelee. Asiakkaan halutessa samaan toimitukseen voi ostaa muitakin tuotteita, jolloin asiakas maksaa halvemman ja kalliimman rahdin erotuksen. Koskee noutavia asiakkaita. Toimitettaviin tilauksiin tarjoamme toimitustakuun.

**) Toimitustakuu on voimassa tilaushetkellä varastosta saatavilla olevien tuotteiden kaupassa 30 km säteellä toimipisteestä normaalin tieyhteyden päähän. Toimitustakuu ei ole saatavilla usean toimipisteen tai toimipisteen ja keskusvaraston yhdistelmätoimituksiin.