0
Asiakaspalvelu

Avaa asiakkuus

Täytä STARK asiakkuushakemus kätevästi sähköisellä lomakkeella tai lähimmässä STARK myymälässäsi. STARK -asiakkaana rakennat ja remontoit sujuvammin ja saat asiakasetusi myymälöistä sekä verkkokaupasta. Halutessasi voit maksaa ostoksesi laskulla.

Lue lisää STARK -asiakkuudesta >>

STARK -asiakkuuden hakeminen - yritysasiakas

Yrityksen käteisasiakkuuden hakeminen on helppoa suoraan sähköisellä lomakkeella, tarvitset vain sähköpostiosoitteen allekirjoittamista varten.

Myös yrityksen luotollisen tiliasiakkuuden hakeminen onnistuu sähköisesti. Tarvitset allekirjoittamista ja tunnistautumista varten pohjoismaalaiset pankkitunnukset sekä sähköpostisoitteen. Huomioithan, että sopimuksen allekirjoittajan pitää olla kaupparekisteriin merkittynä nimenkirjoitusoikeudella

Halutessasi voit myös täyttää hakemuksen lähimmässä myymälässämme.

STARK -asiakkuus - toimi näin:

  • Täytä sähköisen lomakkeen tiedot huolellisesti
  • Lomakkeen lähettämisen jälkeen, saat viestin antamaasi sähköpostiosoitteeseen
  • Avaa hakemus linkistä ja allekirjoita sopimus
  • Allekirjoituksen jälkeen saat sopimuksen sähköpostiisi

 

STARK tilihakemukset käsitellään mahdollisimman pian niiden saapumisesta. Asiakkuuden avaus kestää arviolta 1–3 arkipäivää.

STARK -asiakkuuden hakeminen - henkilöasiakas

Käteisasiakashakemuksen täyttäminen on helppoa suoraan lomakkeella, tarvitset vain sähköpostin allekirjoittamista varten.

Myös kuluttajan laskutettavan tiliasiakkuuden hakeminen onnistuu sähköisesti. Tarvitset tunnistautumista varten pohjoismaalaiset pankkitunnukset, sekä sähköpostiosoitteen.

Jos sinulla ei ole käytössä tarvittavia tunnuksia, pyydämme sinua asioimaan lähimmässä myymälässämmeHalutessasi voit myös muutoin täyttää hakemuksen myymälässä.

STARK -asiakkuus - toimi näin:

  • Täytä sähköisen lomakkeen tiedot huolellisesti
  • Digitaalista allekirjoitusta varten kysymme sähköpostiosoitteesi
  • Lomakkeen lähettämisen jälkeen, saat sähköpostiviestin antamaasi osoitteeseen, josta pääset allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti
  • Allekirjoituksen jälkeen saat sopimuksen sähköpostiisi

 

STARK tilihakemukset käsitellään mahdollisimman pian niiden saapumisesta. Tilin avaus kestää arviolta 1-3 arkipäivää.

Kysymyksiä sähköisestä asiakkuushakemuksesta?

Mikäli sinulla herää kysyttävää sähköisestä asiakkuushakemuksesta ja sen täyttämisestä:

 >> Katso vastaukset usein esitettyihin kysymyksiin >>

 >> Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähimpään myymälään

 

STARK tilien ehdot

Kuluttajan tiliasiakkuus laskutettava

Allekirjoittamalla sopimuksen vahvistat, että antamasi tiedot ovat oikeita ja täsmällisiä ja sitoudut noudattamaan soveltuvia maksu- ja luottoehtoja. Hyväksyt, että STARK Suomi Oy:llä on oikeus tarkistaa luottotietosi ja käsitellä luovuttamiasi henkilötietoja. Kaikki lomakkeen vapaaehtoiset kentät auttavat meitä tunnistamaan sinut ja mahdollistavat parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.

Ellei toisin sovita, laskun maksuaika on 14 pv netto. Myyjällä on oikeus periä viivästyskorkoa viivästyneelle maksulle tai sen osalle korkolain mukaisesti. Myyjällä on oikeus luovuttaa tämä sopimus kolmannelle osapuolelle ilman erillistä ilmoitusta. Molemmilla osapuolilla on oikeus irtisanoa tämä sopimus milloin tahansa, ilman erillistä syytä.

Rinnakkaishakija: laskutettavissa asiakkuuksissa vastuu rinnakkaishaltijoiden tekemistä ostoista on korttihakemuksen allekirjoittajalla/allekirjoittajilla, kullakin erikseen. Luottohakemuksen yhteydessä tarkistamme hakijan/hakijoiden luottotiedot. Tilinkäyttöoikeudet: syntymäajan avulla pystymme tunnistamaan henkilöt, joilla on oikeus käyttää tiliäsi. Tilinkäyttöoikeuksien ylläpito on asiakkaan vastuulla.

Asiakkaan tulee varmistaa, että myyjällä on kulloinkin ajantasaiset tiedot sinusta ja henkilöistä, joilla on tiliin käyttöoikeus. Myyjällä on oikeus muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla tästä yksi kuukausi etukäteen sähköpostitse tai kirjeitse laskutusosoitteeseesi.

Kuluttajan käteisasiakkuus

Allekirjoittamalla sopimuksen, hyväksyt, että STARK Suomi Oy käsittelee luovuttamisia henkilötietoja. Lomakkeella vapaaehtoisesti antamasi tiedot auttavat meitä tunnistamaan sinut ja mahdollistavat parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.

Yrityksen tiliasiakkuus laskutettava

Hyväksyt, että STARK Suomi Oy:llä on oikeus tarkistaa luottotietosi ja käsitellä luovuttamiasi henkilötietoja. Kaikki lomakkeen vapaaehtoiset kentät auttavat meitä tunnistamaan sinut ja mahdollistavat parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.

Ellei toisin sovita, laskun maksuaika on 7 pv netto. Viivästyskorko on 16 % eräpäivästä lukien. Myyjällä on harkintansa mukaan oikeus laskuttaa tilinhoidosta 5 € /lasku. Myyjällä on oikeus luovuttaa tämä sopimus kolmannelle osapuolelle ilman erillistä ilmoitusta. Molemmilla osapuolilla on oikeus irtisanoa tämä sopimus milloin tahansa, ilman erillistä syytä.

Tilinkäyttöoikeudet, syntymäajan avulla pystymme tunnistamaan henkilöt, joilla on oikeus käyttää tiliäsi. Tilinkäyttöoikeuksien ylläpito on asiakkaan vastuulla.

Allekirjoittamalla sopimuksen vahvistat, että antamasi tiedot ovat oikeita ja täsmällisiä ja sitoudut noudattamaan maksu- ja luottoehtoja kussakin tapauksessa. Elleivät osapuolet ole kirjallisesti sopineet toisin, sovelletaan RASI ry:n yleisiä myyntiehtoja. Ehdot saatavilla RASI ry:n verkkosivuilta.

Asiakkaan tulee varmistaa, että myyjällä on kulloinkin ajantasaiset tiedot sinusta ja henkilöistä, joilla on tiliin käyttöoikeus. Myyjällä on oikeus muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla tästä yksi kuukausi etukäteen sähköpostitse tai kirjeitse laskutusosoitteeseesi. Omistusoikeus tuotteisiin säilyy myyjälle, kunnes maksu on kokonaan suoritettu myyjälle.

Yrityksen käteisasiakkuus

Hyväksyt, että STARK Suomi Oy käsittelee luovuttamisia henkilötietoja. Lomakkeella vapaaehtoisesti antamasi tiedot auttavat meitä tunnistamaan sinut ja mahdollistavat parhaan mahdollisen asiakaspalvelun. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.

Allekirjoittamalla sopimuksen vahvistat, että antamasi tiedot ovat oikeita ja täsmällisiä. Elleivät osapuolet ole kirjallisesti sopineet toisin, sovelletaan RASI ry:n yleisiä myyntiehtoja. Ehdot saatavilla RASI ry:n verkkosivuilta.