0
Asiakaspalvelu

Bonussäännöt

 S -ryhmän asiakasomistajilla on mahdollisuus kerryttää Bonusta kaikista pääkaupunkiseudun sekä Tuusulan STARK yksiköistä. Bonusta saa Helsinki Herttoniemen ja Suutarilan, Vantaa Martinlaakson ja Petikon, Espoo Olarin ja Kivenlahden sekä Tuusulan yksiköiden kassalle maksetuista Starkin valikoiman tuotteista ja palveluista käyttämällä maksun yhteydessä S-Etukorttia.

Bonus ei kerry verkkokaupasta, tiliostoista eikä valikoiman ulkopuolisista tehdastoimitustuotteista. Bonusta kertyy vain kuluttaja-asiakkaiden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista.

BONUSTA OSTOISTA KULUTTAJILLE

Stark Suomi Oy:n kuluttaja-asiakkaat voivat kerryttää S-ryhmän Bonusta S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän sääntöjen sekä näiden sääntöjen mukaan.

Bonusta voivat kerryttää kaikkien osuuskauppojen asiakasomistajat ja asiakasomistajatalouteen kuuluvat henkilöt (jäljempänä Asiakasomistaja). Bonus maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle. Bonusta kertyy Stark Suomi Oy:lle maksettujen tuotteiden ja/tai palveluiden arvonlisäverollisen myynnin osuudesta. Bonusta kertyy vain yksityistalouden ostoista, ei yritys- eikä elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista.

Bonus kertyy kassalle maksetuista Stark Suomi Oy:n myymälän ja noutopihan valikoimatuotteista sekä palveluista. Muista Stark Suomi Oy:n myymälöistä, verkkokaupasta tai laskulle tehdyistä tiliostoista ei voi kerryttää Bonusta.

Bonus kertyy osuuskauppasi käyttämän bonustaulukon mukaisesti. Lisätietoa osuuskauppasi bonustaulukosta ja Bonuksen kertymisestä löydät osoitteesta: https://s-kanava.fi/asiakasomistajuus/bonus/. Bonus koko asiakasomistajatalouden bonusostoista maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle Bonuksen kirjautumiskuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

VOIT KERRYTTÄÄ BONUSTA SEURAAVISSA MYYMÄLÖISSÄ:
Helsinki Herttoniemi (Sahaajankatu 6, 00880 Helsinki)
Helsinki Suutarila (Valokaari 6, 00750 Helsinki)
Vantaa Martinlaakso (Voimalantie 4, 01620 Vantaa)
Vantaa Petikko (Tiilipojanlenkki 7, 01720 Vantaa)
Espoo Olari (Olarinluoma 20, 02200 Espoo)
Espoo Kivenlahti (Ruukintie 4, 02330 Espoo)
Tuusula (Majavantie 5, 04320 Tuusula)

POIKKEUKSET BONUKSEN KERTYMISEEN

Bonusta eivät kerrytä seuraavia tuotteita ja palveluita koskevat ostot tai maksutavat:

  • Mittatilaustuotteet ja muut suoraan tehtaalta tilattavat tuotteet, jotka eivät kuulu Stark Suomi Oy:n valikoimaan
  • Toimituskulut
  • Viivästyneestä maksamisesta aiheutuneet kulut
  • Laskutettavat tiliostokset
  • Yritys- ja elinkeinotoimintaa varten tehdyt ostot
  • Verkkokaupasta tehdyt ostot

 

Vastaat antamiesi tietojen oikeellisuudesta. Stark Suomi Oy ei ole velvollinen hyvittämään jälkikäteen virheellisten tai puuttuvien tietojen takia saamatta jäänyttä Bonusta. Stark Suomi Oy pidättää väärinkäyttötapauksissa oikeuden olla maksamatta Bonusta tai periä jo maksettu Bonus takaisin.

Sen lisäksi mitä S-ryhmän asiakasomistajajärjestelmän säännöissä määrätään asiakasomistajaetujen päättymisestä, Bonuksen kertyminen päättyy, jos Helsingin Osuuskauppa Elannon ja Stark Suomi Oy:n välinen yhteistyösopimus päättyy.

Stark Suomi Oy:llä on oikeus muuttaa näitä bonussääntöjä. Ajantasaiset bonussäännöt löytyvät aina Stark Suomi Oy:n verkkosivuilta.

ASIAKASTIEDOT JA TIETOSUOJA

Asiakasomistajaksi tunnistautumisen yhteydessä hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn bonusyhteistyön edellyttämässä laajuudessa, ja annat suostumuksesi siihen, että Stark Suomi Oy luovuttaa SOK:lle Bonuksen maksamista varten nimesi, henkilötunnuksesi ja tiedon Bonusta kerryttävistä maksuistasi. Tiedot tarvitaan jäsen-/asiointinumeron tarkistamista varten sekä Bonusta kerryttävien tuotteiden ja palveluiden maksujen euromäärän kirjaamiseen bonusostokseksi SOK:lle S-ryhmän asiakasomistaja- ja asiakasrekisteriin.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET BONUKSESTA

Miten minun täytyy toimia, että saan S-ryhmän Bonusta Starkin varastovalikoiman tuotteista sekä palveluista?
Saat Bonusta ostoistasi näyttämällä S-Etukorttia maksun yhteydessä myymälän tai noutopihan kassalla Helsingin, Espoon, Vantaan ja Tuusulan Starkeissa.

Saanko S-ryhmän Bonusta verkkokauppaostoista?
Starkin verkkokauppaostoksista ei voi kerryttää S-ryhmän Bonusta.

Maksan S-Etukortilla Starkin myymälässä, mistä saan S-ryhmän Bonusta?
Saat Bonusta kaikista varastovalikoiman tuotteista sekä palveluista, jotka on maksettu myymälän tai noutopihan kassalla.

Yritykseni tekee hankinnat Starkilta, saanko myös näistä ostoista asiakasomistajana Bonusta?
Yritys- ja elinkeinotoimintaa varten tehdyistä ostoista ei kerry Bonusta Starkilla.

Tilasin mittatilauksena suoraan tehtaalta työmaalleni toimitettavan tuotteen, saanko Bonusta?
Mittatilauksena tilatut taikka muuten erikseen tilattavat varastovalikoiman ulkopuoliset tuotteet eivät kerrytä Bonusta.

Saanko Bonusta laskulla maksamistani tiliostoksista?
Laskutettavista tiliostoista ei ole vielä tällä hetkellä mahdollisuutta kerryttää Bonusta.

Miten Bonus maksetaan?
Bonus koko asiakasomistajatalouden bonusostoista maksetaan asiakasomistajatalouden pääjäsenelle Bonuksen kertymäkuukautta seuraavan kuukauden 10. päivään mennessä.

Mistä voin tarkistaa minulle kertyneet Bonukset?
Starkin Bonusta kerryttävä summa kirjataan maksukuukauden bonusostoksi. Bonusoston kirjautumisen voit tarkistaa S-mobiilista (Bonusostot-osiosta) tai Omalta S-kanavalta. Bonuskertymään kirjautunut Starkin osuus näkyy S-mobiilissa ja Omalla S-kanavalla pääsääntöisesti muutaman päivän kuluessa maksupäivästä.