Asiakaspalvelu
0

Myyjän työ Starkissa on monipuolista asiakaspalvelua

Johanna suoritti Järvenpään Keudassa verhoilu -ja sisustusalan tutkintoa ja harjoittelupaikaksi opettaja vihjaisi STARKista. Näin alkoi kolmen kuukauden opiskeluun liittyvä harjoittelu Stark-myymälässä.

- Jatkoin vielä kesätöissä harjoittelun jälkeen, mutta sen jälkeen siirryin muualle eräälle LVI-alan toimijalle töihin. Puolen vuoden kuluttua tuli soitto Suutarilan myymälästä ja minulta kysyttiin, haluanko palata Starkiin töihin. Halusin. Olen nyt Stark Helsinki Suutarilassa myymälämyyjänä.

"Sisustajan koulutus on hyvässä käytössä täällä ja saan joka päivä käyttää koulutuksesta saamaani tietoa ja oppia uutta"

- Muunkinlainen koulutus- tai kokemustausta on mielestäni yhtä hyvä lähtökohta tälle työlle, rakentamisen ja remontoinnin tuotteita on paljon. Palvelen asiakkaita sisustuspuolella ja aina tilanteen mukaan laajasti muillakin tuotealueilla. Yllättäen minulle oli hyötyä myös tuosta lyhyestä LVI-alan kokemuksesta, putket ja sähköt tulivat tutuiksi.

Työ on vaihtelevaa ja molemmissa työvuoroissa on omat hyvät puolensa

- Teen kahta työvuoroa, ja molemmissa on omat hyvät puolensa. Aamuissa jää iltaan paljon aikaa ja illoissa taas voi nukkua pitempään. Normipäivä (jos sellaisesta voi puhua) alkaa sävykoneiden putsaamisella, sitten avataan ovet, palvellaan ja neuvotaan asiakkaita, hyllytetään kun sopiva hetki. Tämä ei ole lainkaan yksitoikkoista, vaan monipuolista ja vaihtelevaa hommaa, sillä asiakkaat ovat kaikki erilaisia ja heillä on myös erilaiset tarpeet ja projektit.

-Asiakkaita tulee myös myymälään välillä  ”vaihtelevissa tunnelmissa”, joten oma rauhallisuus ja ystävällisyys on tärkeää säilyttää. Aamuisin tulee paljon rakentamisen ammattilaisia jotka täältä kiiruhtavat työmailleen ja iltapäivää ja iltaa kohti enemmän kuluttaja-asiakkaita. Vaihtelevan työn lisäksi parasta ovat työkaverit. Meitä on täällä Suutarilassa kaikenikäisiä miehiä ja naisia. Olen viihtynyt hyvin. Työkavereilta on helppo kysyä ja tuotekoulutusta saamme säännöllisesti. 

Töihin Starkille