0
Asiakaspalvelu

Poikkeuksellisen kovan puutavaran kysynnän vuoksi saatavuus vaihtelee myymälöittäin. Varmistathan saatavuuden myymälästä.

Monipuoliset toimitustavat

STARK toimittaa rakentamisen ja remontoinnin tuotteet sinulle joustavasti aina projektiisi sopivimmalla toimitustavalla. Valitse sinulle paras tapa ja saat hommat luistamaan!

VERKKOKAUPASSA

STARK verkkokaupasta tilatut tuotteet voi noutaa mistä tahansa STARK-myymälästä, Postin noutopisteestä tai tilata suoraan kotiin toimitettuna. Valitset toimitustavan aina tilanteen ja toimituksen mukaan!

Kotiinkuljetus

STARKin kotiinkuljetus

Asiakas saa tuotteen ilmoittamaansa toimitusosoitteeseen ja tilaus puretaan suoraan autosta sopivaan purkupaikkaan. Rahdinkuljettaja sopii aina tarkemman toimitusajankohdan kanssasi. Jakelu tapahtuu taajama-alueilla ma–pe klo 9–21, muualla maassa pääsääntöisesti klo 9–14.

Postin kotiinkuljetus Express Flex

Postin kotiinkuljetuksissa (Express Flex) toimitus tapahtuu Postin kotiinkuljetuksen toimintatapoja noudattaen. Posti sopii kanssasi tarkemman toimitusajankohdan. Sisälle asti vietävän, yksittäisen kollin maksimipaino on enintään 120 kg. Sitä painavammat paketit puretaan vastaanottajan osoittamaan paikkaan toimitusauton välittömässä läheisyydessä.

STARKin verkkokaupasta toimitettavien tuotteiden kotiinkuljetusten toimituskulut määritellään tuotteen koon, painon sekä toimitusosoitteen etäisyyden perusteella. Toimituskustannukset näet tilausta tehdessäsi.

Nouto

Nouto STARK myymälästä 0 €

Myymälänoudoissa asiakkaalle lähetetään tekstiviesti, kun tuotteet ovat noudettavissa. Tekstiviestissä kerromme myös mistä tuotteet ovat noudettavissa. Noudat tuotteet kätevästi ja nopeasti myymälän noutopisteestä valmiiksi pakattuina.

Meiltä saat tarvittaessa myös peräkärryn käyttöösi.

Nouto postin toimipisteestä

Paketti toimitetaan valitsemaasi Postin toimipisteeseen. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista tekstiviestillä tai sähköpostilla. Toimituksen maksimikoko 35 kg, 120 cm x 60 cm x 60 cm.

SmartPOST -pakettiautomaatti

Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuneesta paketista aina tekstiviestillä tai sähköpostilla. Viestin mukana tulee avauskoodi jonka avulla paketin saa lunastettua automaatista. Automaattitoimituksen maksimikoko: 35 kg ja 60x36x60 cm.

Postituskustannukset näet tilausta tehdessäsi.

 

Katso tarkemmat tiedot verkkokaupan toimitustavoista.

MYYMÄLÄSSÄ

Myös STARK myymälöiden kautta ostamasi tuotteet saat joustavasti suoraan kotiin tai työmaalle toimitettuna. Voit myös hyödyntää toimivaa noutopihaa - suuret ja hyvin toimivat noutopihat mahdollistavat nopean ja sujuvan asioinnin.

Sovi toimituksista puhelimitse tai myymälässä - vastuumyyjäsi auttaa sinua toimituksiin liittyvissä kysymyksissä!

 

Lue lisää ammattirakentajan työmaatoimituksista.