0
Asiakaspalvelu

NONSTOP

STARK Nonstop on täysin uudenlainen - palveleva ja aina auki oleva rakennustarvikekauppa! Nonstop myymälät palvelevat Vantaan Petikossa, Oulussa, Tampereen Nekalassa sekä Turun Artukaisissa. Työmaat ovat jo pitkään pyörineet ympäri vuorokauden. Nyt myös palvelu pelaa vahvimmalla mahdollisella tavalla – eli aina.

PALVELUA YÖTÄ PÄIVÄÄ - STARK NONSTOP 24/7

STARK Nonstop - JA TYÖMAA EI PYSÄHDY!

Vantaan Petikossa sijaitseva STARK Nonstop oli Suomen ensimmäinen ympäri vuorokauden toimivan rakennustarvikemyymälä. Nyt se on saanut seurakseen kolme muuta Nonstop myymälä eri puolilla Suomea: Tampereen Nekalassa, Oulussa ja viimeisimpänä myös Turun Artukaisissa!

Haluamme tarjota mahdollisimman hyvää palvelua ammattirakentajille, ja 24/7 avoinna oleva myymälä täydentää erinomaisesti kattavaa palvelupalettiamme.

Uusitut myymälät palvelevat erityisesti ammattilaista

Nonstop myymälät vastaavat erityisesti ammattirakentajien huutoon. Yhä useammassa rakennushankkeessa työtä tehdään vuoroissa yötä päivää. Myös tuotevalikoima on koottu tarkoin ammattirakentajien näkökulmasta ja se vastaa erityisesti kasvavan korjausrakentamisen tarpeisiin. 

Asiakaskokemus uusista Nonstop myymälöistä on ollut erittäin positiivinen. Noutavalle asiakkaalle palvelu on nopeaa ja helppoa, kun tuotteiden keräilyt pyörivät myös yöaikaan. Asiointi juuri omaan aikatauluun sopivalla hetkellä tuo monen ammattiarkentajan arkeen helpotusta.

Palvelua joustavasti - aina

Myymälä ja noutopiha palvelevat ammatti- ja kuluttaja-asiakkaitamme joka päivä ympäri vuorokauden. Sinä valitset asiointiajan - me palvelemme!

Myymälä ja noutopiha ovat avoinna normaalisti arkisin klo 06-17. Muina aikoina kulku noutopihan kautta myös myymälään. Otamme vastaan vain tili- ja korttimaksuja, ei käteismaksua.

Uudet 24/7 auki olevat myymälät täydentävät hyvin Starkin ympärivuorokautista palveluvalikoimaa!

TERVETULOA!

STARK Nonstop
Ammattilaiselta ammattilaiselle 24/7

                                             

STARK NONSTOP Petikko                                 STARK NONSTOP Nekala    
Tiilipojanlenkki 7, 01720 Vantaa                        Kuoppamäentie 4, 33800 Tampere

 

                                                 

STARK NONSTOP Oulu                                        STARK NONSTOP Artukainen
Hautakorventie 8, 90620 Oulu                              Tillerinkatu 4, 20240 Turku