Asiakaspalvelu
0

Noutopihamyyjän työ on asiakaspalvelua ja varastotyötä

Kristian on Vantaan ammattiopisto Variasta 9 vuotta sitten valmistunut levyseppähitsaaja. Valmistumisen jälkeen hän oli Postilla töissä, kävi armeijan ja päätyi STARKille kesätyöhön muutama vuosi sitten. Vakituinen paikka tuli hakuun pari vuotta sitten ja Kristian aloitti työt Helsingin Suutarilan Stark-myymälän noutopihamyyjänä.

-Starkeissa on isot noutopihat ja me palvellaan noutavia asiakkaita, jotka hakevat noutopihatuotteita, vaikkapa terassitarpeita, puutavaraa, laastia. Käytämme trukkeja kuljetukseen ja paljon käsitietokonetta (PDA), jolloin asiakkaalle lähtee lasku sähköisesti suoraan, eikä hänen tarvitse käydä turhaan myymälässä.Puomikoodi annetaan ja asiakas voi ajaa ulos, siis ihan 2000-luvun meininkiä. Asiakaspalvelu on tärkeää, välillä haastavaakin, mutta hyvällä asenteella, asiallisuudella ja iloisuudella, sekä hoitamalla hommat hyvin pärjää kaikkien kanssa.

Mukava työporukka ja duuni vaihtelevaa

-Työporukka on mukava, paras tähän asti. Työympäristö on myös mukava ja siisti. Duuni on vaihtelevaa ja tekemiseen voi vaikuttaa myös itse, asiakas tietysti aina etusijalla. Työtä teen kahdessa vuorossa. Ja jos lauantai on töitä, siitä seuraa viikkovapaa. Se on hyvä juttu sählyharrastukseni kannalta. Kyllä tätä kehtaa helposti suositella kavereillekin.

Töihin Starkille