Asiakaspalvelu
0

Tavarantoimittajille

STARK on rakentajien halutuin yhteistyökumppani. Ammattirakentajat ovat luottaneet palveluumme jo vuosia, ja jatkossa nostamme palveluamme entistä korkeammalle.

Me Starkilla olemme ammattilaisia ammattilaisten asialla. Osaava henkilöstömme ymmärtää rakentamisen laatu- ja aikatauluvaatimukset ja tukevat asiakkaitamme niin, että nämä voivat keskittyä ydinosaamiseensa.

STARK palvelee asiakkaitaan 26 myymälän ja verkkokaupan voimin. Tuotevalikoimamme on rakennettu palvelemaan niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijia. Meillä laaja tuotevalikoima tarkoittaa sitä, että myymälän hyllyistä ja laajoilta ja sujuvilta noutopihoilta löytyy kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet, saman katon alta.

Yhteistyö Starkin kanssa on tavarantoimittajalle mahdollisuus saada tuotteitaan laajalle asiakaskunnan saataville valtakunnallisesti, kattavan myymäläketjun ja verkkokaupan kautta. Stark Suomi Oy kuuluu tanskalaiseen STARK Groupiin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristön kannalta ystävällisiä tuotteita ja palveluita, joten kiinnitämme erityistä huomiota tarjoamiemme ratkaisujen alkuperään ja laatuun. Esimerkiksi puun alkuperäketjun jäljitettävyys ja laillisuus ovat kaiken A ja O. Meille on myönnetty PEFC-sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, että STARKin sahatavara ja sahatavarajalosteet ovat vastuullisesti tuotettu aina metsästä loppukäyttäjälle saakka.

Arvostamme tuotteiden hyvän laadun, saatavuuden ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi sujuvaa yhteistyötä sekä eettisten standardien noudattamista. Edellytämme tavarantoimittajiltamme vakaata taloudellista tilannetta sekä kirjallisen ostoehtosopimuksen tekemistä. Lisäksi edellytämme tuotetietojen toimittamista sähköisesti Rasi-tuotetietopankin kautta. Hankinnassa suosimme toimittajia, joilla on tarjota meille ympäristövaikutuksiltaan tunnettuja, mielellään alkuperältään sertifioituja tuotteita ja palveluja.

Laskutus ja yhteystiedot:

https://www.stark-suomi.fi/fi/stark/yhteystiedot

Jos olet kiinnostunut tavarantoimittajayhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä kategoriapäälliköihimme:

Kategoriahallinta

Anne Koskinen / Kategoriajohtaja, kylpyhuone, piha, kiinteistöt
Tomas Berghäll / Kategoriapäällikkö, rakennustarvikkeet ja LVIS
Pia Flink / Kategoriapäällikkö, pintamateriaalit ja maalausprojektit
Mervi Kuula / Tuotemyyntipäällikkö, Villeroy & Boch

Ismo Orjala / Kategoriapäällikkö, puu- ja levytuotteet, terassiprojektit

Lauri Toivanen / Kategoriapäällikkö, työkalut ja kiinnittimet
Laura Sareva / Valikoima- ja esillepanopäällikkö

Yhteystiedot:
e-mail: etunimi.sukunimi@stark-suomi.fi
Puh: 093 541 3000 (vaihde)

Starkin puhelinnumeroihin soittaminen maksaa ainoastaan kotimaan paikallispuhelun verran. Tarkka hinta määräytyy kuluttajan liittymäsopimuksen perusteella (pelkkä pvm/mpm).