0
Asiakaspalvelu

Tavarantoimittajille

Olemme saaneet palvella rakentajaa jo yli 150 vuoden ajan.Meillä on tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen. Osaava henkilöstömme ymmärtää rakentamisen laatu- ja aikatauluvaatimukset ja tukevat asiakkaitamme niin, että nämä voivat keskittyä ydinosaamiseensa. Lähdemme siitä, että asiakkaallemme saatavuus on hyvää ja kuljetukset oikea-aikaisia ja tarkoituksenmukaisella kuljetuskalustolla toimitettu.

Stark palvelee asiakkaitaan 27 myymälässä ja verkkokaupassa.Tuotevalikoimamme on rakennettu palvelemaan niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin korjausrakentajia, saneeraajia ja remontoijia. Meillä laaja tuotevalikoima tarkoittaa sitä, että myymälän hyllyistä ja laajoilta ja sujuvilta noutopihoilta löytyy kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet, saman katon alta.

Yhteistyö Starkin kanssa on tavarantoimittajalle mahdollisuus saada tuotteitaan laajalle asiakaskunnan saataville valtakunnallisesti, kattavan myymäläketjun ja verkkokaupan kautta. Stark Suomi Oy kuuluu tanskalaiseen STARK Groupiin.

Haluamme tarjota asiakkaillemme ympäristön kannalta ystävällisiä tuotteita ja palveluita, joten kiinnitämme erityistä huomiota tarjoamiemme ratkaisujen alkuperään ja laatuun. Esimerkiksi puun alkuperäketjun jäljitettävyys ja laillisuus ovat kaiken A ja O. Meille on myönnetty PEFC-sertifikaatti. Sertifikaatti takaa, että STARKin sahatavara ja sahatavarajalosteet ovat vastuullisesti tuotettu aina metsästä loppukäyttäjälle saakka.

Arvostamme tuotteiden hyvän laadun, saatavuuden ja kilpailukykyisten hintojen lisäksi sujuvaa yhteistyötä sekä eettisten standardien noudattamista. Edellytämme tavarantoimittajiltamme vakaata taloudellista tilannetta sekä kirjallisen ostoehtosopimuksen tekemistä. Lisäksi edellytämme tuotetietojen toimittamista sähköisesti Rasi-tuotetietopankin kautta. Hankinnassa suosimme toimittajia, joilla on tarjota meille ympäristövaikutuksiltaan tunnettuja, mielellään alkuperältään sertifioituja tuotteita ja palveluja.

Saapuvat ns. suorat toimitukset toimipisteisiin – purkuajat varattava etukäteen

Saapuvalle toimitukselle pitää varata purkuaika viimeistään toimitusta edeltävänä päivänä, seuraavasta varauskalenterista:

https://www.varaaheti.fi/starktoimitus/fi/locations

Laskutus ja yhteystiedot

https://www.stark-suomi.fi/fi/stark/yhteystiedot

Kategoriahallinta

Jos olet kiinnostunut tavarantoimittajayhteistyöstä kanssamme, ota yhteyttä kategoriapäälliköihimme:

Tomas Berghäll / Kategoriapäällikkö, rakennustarvikkeet ja LVIS
Pia Flink / Kategoriapäällikkö, pintamateriaalit

Esa Pärssinen/ Kategoriapäällikkö, työkalut ja kiinnittimet
Mervi Kuula / Kategoriapäällikkö, kylpyhuonetuotteet ja laatat,  Villeroy & Boch

Karin Lammi / Kategoriapäällikkö, keittiöt ja säilytysjärjestelmät

Janne Riilas / Kategoriapäällikkö, puu- ja levytuotteet

Laura Sareva / Valikoima- ja esillepanopäällikkö

Yhteystiedot:
e-mail: etunimi.sukunimi@stark-suomi.fi
Puh: 093 541 3000 (vaihde)

Starkin puhelinnumeroihin soittaminen maksaa ainoastaan kotimaan paikallispuhelun verran. Tarkka hinta määräytyy kuluttajan liittymäsopimuksen perusteella (pelkkä pvm/mpm).