Asiakaspalvelu
0

Tietoa STARKista

STARK – ammattilainen asialla

STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta.  Kattava tuotevalikoimamme ja Suomen suurin noutopiha, sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat niin rakentamisen ja teollisuuden ammattilaisia kuin uudisrakentajia, saneeraajia ja remontoijiakin. STARK on luotettava, osaavan palvelun rakennustarvikemyymäläketju. Olemme ammattilaisia asialla.


 

Ainutlaatuiseen osaamiseen, kattaviin valikoimiin ja monipuolisiin palveluihin perustuvat myymälämme palvelevat asiakkaita siellä missä rakentamista ja kunnostamista tapahtuu. Rakentajan noutopiha tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua ammattilaisille ja kuluttajille. STARKilla on valtakunnallinen 27 myymälän myymäläverkosto ja verkkokauppa jotka palvelevat asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta ympäri Suomen. STARKin (DT Finland Oy) liikevaihto oli vuonna 2016 päättyneellä tilikaudella 592 MEUR ja työntekijöitä noin 1 000.


 

STARKin historia ankkuroituu vahvasti Suomeen, mutta osana Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia ja maailmanlaajuista Ferguson-konsernia resurssimme eivät rajoitu vain kotimaiseen osaamiseen. Tavoitteenamme on tulevina vuosina olla kilpailijoitamme vahvempi, rakennusalan ammattilaisten halutuin yhteistyökumppani.
 

Ammattilainen asialla.