Asiakaspalvelu
0

Tietoa STARKista

STARK – ammattilainen asialla

STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. Kattava tuotevalikoimamme ja Suomen suurin noutopiha, sekä täsmällinen ja joustava logistiikka palvelevat rakentamisen ammattilaisia, korjausrakentajia sekä remontoijia. STARK on luotettava, osaavan palvelun rakennustarvikemyymäläketju. Olemme sujuvan rakentamisen mahdollistaja - ammattilainen asialla.

Vahvaan osaamiseen, kattaviin valikoimiin ja monipuolisiin palveluihin perustuvat myymälämme palvelevat asiakkaita siellä missä rakentamista ja kunnostamista tapahtuu. Rakentajan noutopiha tarjoaa nopeaa ja asiantuntevaa palvelua ammattilaisille ja kuluttajille. STARKilla on valtakunnallinen 27 myymälän myymäläverkosto ja verkkokauppa jotka palvelevat asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta ympäri Suomen. STARKin historia ankkuroituu vahvasti Suomeen, mutta osana Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia resurssimme eivät rajoitu vain kotimaiseen osaamiseen.
 
Vahva vuodesta 1868

STARKin tarina alkaa vuodesta 1868, jolloin Saksasta lähtöisin oleva Peter Starckjohann perustaa rautakaupan Viipuriin. Tarina ankkuroituu vahvasti 100-vuotiaaseen Suomeen: Viipurista itsenäistymisen ajan sodan melskeiden suurista vaikeuksista kohti laajentumista ja menestystä. Talvisodan käynnistämä evakkotie Viipurista toi yhtiön pois sodan jaloista ja se evakuoitiin Pietarsaaren, osan toiminnasta säilyessä vielä Viipurissa. Viipurin jouduttua raivokkaiden pommitusten kohteeksi 1944 tuli lopulta äkkilähtö: Pääliike Linnakadulla tuhoutui täysin. Starckjohann siirtyi Pietarsaaren kautta Lahteen, jonne perustettiin vuonna 1950 Suomen ensimmäinen itsepalveluperiaatteella toimiva funktionalismia edustava rautakauppa.  Vuonna 1968 juhlittiin jo 100-vuotista taivalta Lahdessa. 2014 Starkki osti Puukeskuksen. Kauppa yhdisti kahden yhtiön vahvuudet ja erikoisosaamisen. Kokonaisuudesta tuli enemmän kuin osiensa summa. Vuonna 2015 lanseerattiin STARK-brändi.

 Ammattilainen asialla

Nyt, 150 vuotta myöhemmin STARK-rakennustarvikeketju palvelee asiakkaitaan Suomessa 27 myymälässä ja verkkokaupassa. Haluamme olla ammattirakentajan paras yhteistyökumppani ja sujuvan rakentamisen mahdollistaja sekö luonteva asiointipaikka ammattitaidostaan ylpeille rakentamisen ammattilaisille, joille toimitamme rakennustarvikkeita ja –materiaaleja ja tarjoamme palveluja, joita he projekteissaan tarvitsevat. STARKin laaja tuotevalikoima, monipuoliset palvelut sekä täsmällinen ja joustava logistiikka tarkoittaa sitä, että myymälän hyllyistä ja laajoilta ja sujuvilta noutopihoilta löytyy kaikki rakentamiseen tarvittavat tuotteet, saman katon alta. STARK on myös oikea asiointipaikka kuluttajalle, kun tarve liittyy korjausrakentamisen projekteihin ja hän haluaa asiantuntevan ammattilaisen apua.

Juuremme ovat vahvasti Suomessa, mutta osana Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia resurssimme eivät rajoitu vain kotimaiseen osaamiseen. STARKin liikevaihto 2017 päättyneellä tilikaudella oli 588 milj. euroa. Markkinaosuutemme on lähes 20 % ja henkilöstöä meillä työskentelee noin 1000.