Asiakaspalvelu
0

TIETOA STARKISTA

STARK – vahva vuodesta 1868

STARK on yhdistelmä puutavaran ja rakennustarvikkeiden erikoisosaamista sekä suomalaisen rakennusalan pitkäaikaista asiantuntemusta. Kattava rakennusmateriaalien tuotevalikoimamme, jakelukeskukset ja suuret noutopihat sekä joustava logistiikka palvelevat rakentamisen ammattilaisia, korjausrakentajia sekä remontoijia.

Meitä Starkissa yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Olemme saaneet palvella suomalaista rakentajaa jo yli 150 vuotta.Starkilla on valtakunnallinen 26 myymälän myymäläverkosto ja verkkokauppa jotka palvelevat asiakkaita ajasta ja paikasta riippumatta ympäri Suomen. Starkin historia ankkuroituu vahvasti Suomeen, mutta osana Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia resurssimme eivät rajoitu vain kotimaiseen osaamiseen.
 
Vahva vuodesta 1868

Tarinamme alkaa vuodesta 1868, jolloin Saksasta lähtöisin oleva Peter Starckjohann perustaa rautakaupan Viipuriin. Yli 150 vuotinen matka kytkeytyy vahvasti 100-vuotiaaseen Suomeen: Viipurista itsenäistymisen ajan sodan melskeiden suurista vaikeuksista kohti laajentumista ja menestystä. Vuonna 2015 lanseerattiin STARK-brändi ja vuonna 2018 vietettiin juhlavuotta, kun yritys täytti 150 vuotta.

Starkin liikevaihto 2019 päättyneellä tilikaudella oli 571 milj. euroa. Markkinaosuutemme on lähes 20 % ja henkilöstöä meillä työskentelee noin 1000.