Asiakaspalvelu
0

Töihin STARKille


Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin.Asiakaslähtöisen ajattelun rinnalla arvostamme uuden oppimista ja ennen
kaikkea halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Rakentamisen sesonkikuukausina palkkaamme myös paljon kesä-/kausityöntekijöitä. Arvostamme sekä työelämässä karttunutta kokemusta, että tuoretta, positiivista innokkuutta!

Tutustu tästä työpaikkoihin ja jätä hakemus!

Mikäli meillä ei juuri nyt ole auki Sinulle sopivaa paikkaa, luo käyttäjätunnus järjestelmään ja voit sen jälkeen lähettää CV:si. Siitä se lähtee!

Lue myös Tietosuojakäytäntö henkilötietojen käsittelyssä.


Monenlaisia toimenkuvia ja tehtäviä

STARKista löytyy monia eri toimenkuvia ja ammattilaisjoukkueessamme on sekä syvää, että 
laajaa osaamista. Yhdessä täydennämme toistemme osaamista ja olemme vahvempia. Olipa tuleva tehtäväsi meillä mikä tahansa, olet tervetullut monipuoliseen joukkoomme.

Ammattilainen asialla

STARKin tavoitteena on olla kilpailijoitaan vahvempi, rakennusalan ammattilaisten halutuin yhteistyökumppani. Onnistumme tässä ennen kaikkea huippuosaavan henkilökuntamme avulla. Me starklaiset annamme kasvot ammattirakentajien palveluille ja jaamme asiantuntemustamme asiakkaidemme hyödyksi. Me olemme rakennusalan asiantuntevia ammattilaisia!

Kansainvälinen suomalainen

Meitä starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen. Työpaikkana valtakunnallisesti toimiva STARK on luotettava ja vakavarainen. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja kansainvälistä dynamiikkaa lisää organisaatiomme se, että STARK on osa Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia.