0
Asiakaspalvelu

UUDISTUNUT VERKKOKAUPPAMME ON AVATTU – TUTUSTU >>

TÖIHIN STARKILLE

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Asiakaslähtöisen ajattelun rinnalla arvostamme uuden oppimista ja ennen kaikkea halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Teemme tänään hyvin ja huomenna vielä paremmin!


Haluamme rakentaa parempaa huomista yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Vastuullisuusohjelmamme kattaa koko arvoketjumme ja o
lemme sitoutuneet YK:n 1,5°C ilmastotavoitteeseen. Arvomme puolestaan kertovat, mikä työntekijöitämme yhdistää ja millaista toimintakulttuuria haluamme luoda.Voit jättää hakemukseen halutessasi pelkän CV:n tai vaihtoehtoisesti täyttää koulutus- ja työkokemuskentät. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat vahvistuksen ja voit luoda hakijaprofiilin.  Kirjautumalla profiiliisi näet meiltä tulevat viestit ja ilmoitukset. Jos et nyt löytänyt sopivaa avointa paikkaa, luo itsellesi hakijatili ja hakuvahti. Klikkaa ylläolevaa linkkiä. Kirjaudu sisään ja luo tili.

Meillä on monenlaisia toimenkuvia ja tehtäviä

Meiltä löytyy monipuolisia toimenkuvia ja tehtäviä ympäri Suomen. Yhdessä täydennämme toisiamme ja olemme vahvempia.

Olemme kansainvälinen suomalainen

Meitä starklaisia on noin 1100 ympäri Suomen. Työpaikkana valtakunnallisesti toimiva STARK on vastuullinen ja luotettava. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja kansainvälistä dynamiikkaa lisää organisaatiomme se, että STARK on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikealan yritystä
STARK Groupia.

Lue myös Tietosuojakäytäntö henkilötietojen käsittelyssä.