Asiakaspalvelu
0

TÖIHIN STARKILLE

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Asiakaslähtöisen ajattelun rinnalla arvostamme uuden oppimista ja ennen kaikkea halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Teemme tänään hyvin ja huomenna vielä paremmin!

Rakentamisen sesonkikuukausina palkkaamme myös paljon kesä-/kausityöntekijöitä. Arvostamme sekä työelämässä karttunutta kokemusta, että tuoretta, positiivista innokkuutta. Aikaisemmasta työkokemuksesta voi olla sinulle hyötyä, mutta tärkeintä työssäsi on reipas ote ja positiivinen asenne.

Tutustu tästä työpaikkoihin ja jätä hakemus!

Mikäli meillä ei juuri nyt ole auki Sinulle sopivaa paikkaa, luo käyttäjätunnus järjestelmään ja voit sen jälkeen lähettää CV:si. Siitä se lähtee!

Lue myös Tietosuojakäytäntö henkilötietojen käsittelyssä.

Monenlaisia toimenkuvia ja tehtäviä

Starkista löytyy monipuolisia toimenkuvia ja tehtäviä. Yhdessä täydennämme toisiamme ja olemme vahvempia.

Kansainvälinen suomalainen

Meitä starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen. Työpaikkana valtakunnallisesti toimiva STARK on luotettava ja vakavarainen. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja kansainvälistä dynamiikkaa lisää organisaatiomme se, että STARK on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia.

Lue: Myyjän työ Starkissa on monipuolista asiakaspalvelua

 

Lue: Noutopihamyyjän työ on varastotyön ja asiakaspalvelun yhdistelmä

 


Lue: Työn ohessa oppimisella selkeitä tuloksia

 

 

Lue: HR-harjoittelussa Starkissa - Elmedina Suka