0
Asiakaspalvelu

TÖIHIN STARKILLE

Me Starkissa uskomme, että jokainen työmaa tekee meidät vahvemmaksi. Meitä yhdistää tavallista tukevampi intohimo rakentamiseen, innostus sekä vastuuntuntoinen suhtautuminen asiakkaidemme liiketoimintaan ja tarpeisiin. Asiakaslähtöisen ajattelun rinnalla arvostamme uuden oppimista ja ennen kaikkea halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut. Teemme tänään hyvin ja huomenna vielä paremmin!

Vaihdamme rekrytointijärjestelmää! Pahoittelemme hakulomakkeella olevia vielä englanninkielisiä tekstejä. Hakemukset tulevat kuitenkin perille, joten ei huolta!

Voit jättää hakemukseen halutessasi pelkän cv:n tai vaihtoehtoisesti täyttää koulutus- ja työkokemuskentät. Kun olet lähettänyt hakemuksen, saat vahvistuksen ja voit luoda hakijaprofiilin.  Kirjautumalla profiiliisi näet meiltä tulevat viestit ja ilmoitukset.

Tutustu tästä työpaikkoihin ja jätä hakemus!

Lue myös Tietosuojakäytäntö henkilötietojen käsittelyssä.

Rakentamisen sesonkikuukausina palkkaamme paljon kesä- ja kausityöntekijöitä. 
Kesätyökampanjamme
on nyt päättynyt. Iso kiitos hakemuksistanne - käsittelemme niitä parhaillaan.
Haku joillekin alueille silti vielä jatkuu. Seuraa sivujamme.

Meillä on monenlaisia toimenkuvia ja tehtäviä

Starkista löytyy monipuolisia toimenkuvia ja tehtäviä. Yhdessä täydennämme toisiamme ja olemme vahvempia.

     

   

Kansainvälinen suomalainen

Meitä starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen. Työpaikkana valtakunnallisesti toimiva STARK on luotettava ja vakavarainen. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja kansainvälistä dynamiikkaa lisää organisaatiomme se, että STARK on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikealan yritystä
STARK Groupia.