Asiakaspalvelu
0

Töihin STARKille


STARK on nykyaikainen rakennustarvikeliike ja erikoispuutavarakauppa. Me starklaiset olemme ylpeitä osaamisestamme ja autamme mielellämme sekä asiakkaitamme, että toisiamme onnistumaan. Olemme ammattilaisia asialla. Meillä myyntityökin on vaativaa asiantuntijapalvelua. Meitä yhdistää innostus tekemiseen sekä vastuuntuntoinen asenne asiakkaidemme tarpeisiin. Asiakaslähtöisen ajattelun rinnalla arvostamme uuden oppimista ja ennen kaikkea halua auttaa asiakkaitamme löytämään heille sopivat tuotteet, palvelut ja ratkaisut.

 

Oletko sinä tiimimme seuraava jäsen? Jos tehtäviä ei ole avoinna, luo käyttäjätunnus ja tallenna CV:si järjestelmäämme.Näin voimme löytää sinut kun sopiva tehtävä tulee hakuun.

Katso avoimet työpaikat ja hae  >>

Mikäli meillä ei juuri nyt ole auki Sinulle sopivaa paikkaa, luo käyttäjätunnus järjestelmään ja voit sen jälkeen lähettää CV:si.

Ammattilainen asialla

STARKin tavoitteena on olla kilpailijoitaan vahvempi, rakennusalan ammattilaisten halutuin yhteistyökumppani. Onnistumme tässä ennen kaikkea huippuosaavan henkilökuntamme avulla. Me starklaiset annamme kasvot ammattirakentajien palveluille ja jaamme asiantuntemustamme asiakkaidemme hyödyksi. Me olemme rakennusalan asiantuntevia ammattilaisia!

Erilaiset osaajat yhteistyössä

STARKista löytyy monia eri toimenkuvia ja ammattilaisjoukkueessamme on sekä syvää, että 
laajaa osaamista. Yhdessä täydennämme toistemme osaamista ja olemme vahvempia. Olipa tuleva tehtäväsi meillä mikä tahansa, olet tervetullut monipuoliseen joukkoomme.

Kansainvälinen suomalainen

Meitä starklaisia on noin 1000 ympäri Suomen. Työpaikkana valtakunnallisesti toimiva STARK on luotettava ja vakavarainen. Mielenkiintoisia mahdollisuuksia ja dynamiikkaa lisää organisaatiomme se, että STARK on osa Pohjoismaiden suurinta rakennustarvikealan yritystä STARK Groupia, ja sitä kautta maailmanlaajuista Ferguson-konsernia.

Tutustu työpaikkoihin, jätä hakemus

Arvostamme sekä työelämässä karttunutta kokemusta, että tuoretta innokkuutta. Huomioithan, että rakentamisen sesonkikuukausina palkkaamme myös paljon kausityöntekijöitä.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme. Mikäli meillä ei juuri nyt ole auki Sinulle sopivaa paikkaa, luo käyttäjätunnus järjestelmään ja voit sen jälkeen lähettää CV:n.  Siitä se lähtee!