Asiakaspalvelu
0

Verkkokaupan toimitusajat ovat hieman pidentyneet ruuhkautumisen vuoksi.
Asiakaspalvelu vastaa kyselyihin mahdollisimman pian. Lue lisää

Turvavaljaat ja -köydet


Putoamissuojainpakkaus BFAKIT 10m

31ZD

Käyttövalmiiksi kasattu putoamissuojainpakkaus työskentelyyn putoamisvaarallisilla alueilla. Soveltuu käyttäjille, joiden pituus 155 - 200 cm. Reiden ympärysmitta: 40-80 cm. Vyötärön ympärysmitta: 80-140 cm

318,00 € /kpl

Turvavaljaat Styx Fast onesize

33FX

Kevyet ja helposti puettavat pikasoljelliset putoamissuojainkokovaljaat putoamisvaarallisella alueella työskentelyyn. Soveltuu osaksi putoamisen pysäyttävää- tai kulunrajoitusjärjestelmää.

89,90 € /kpl
109,00 €

Turvavaljaat Hero Pro S

33FY

Putoamissuojainkokovaljas, työasemointivaljas ja istumavaljas. Kevyt ja moderni malli, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön pylvästyöskentelystä mastoihin ja pelastuskäytöstä kattotöihin. Koko S.

321,00 € /kpl

Turvavaljaat Hero Pro M - L

33FZ

Putoamissuojainkokovaljas, työasemointivaljas ja istumavaljas. Kevyt ja moderni malli, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön pylvästyöskentelystä mastoihin ja pelastuskäytöstä kattotöihin. Koko M - L.

321,00 € /kpl

Turvavaljaat Hero Pro XL

33GA

Putoamissuojainkokovaljas, työasemointivaljas ja istumavaljas. Kevyt ja moderni malli, joka soveltuu monipuoliseen käyttöön pylvästyöskentelystä mastoihin ja pelastuskäytöstä kattotöihin. Koko XL.

321,00 € /kpl

Liitosköysi Y-malli Dynapro Air V Hook 1m

33GB

Kaksihaarainen nykäyksenvaimenninliitosköysi työkäyttöön. Toimitetaan kasattuna ja varustettuna kahdella suurikokoisella Beal Air-Hook L kiinnittimellä ja automaattilukitteisella Beal O'Light 3-Matic lukkosulkurenkaalla.

196,00 € /kpl

Sulkurengas O'Light 3-Matic alumiini

33GC

Ovaalin muotoinen symmetrinen automaattilukitteinen alumiinisulkurengas. Muoto soveltuu monipuoliseen yleiskäyttöön. Automaattisesti lukkiutuva.

18,60 € /kpl

Liitosköysi Adjust-Air 2m säädettävä

33GF

Säädettävä 2 m liitosköysi työkäyttöön työasemointiin. Päässä automaattisesti lukkiutuva Hook -alumiinikoukku.

119,00 € /kpl